Не знам кој и дал возачка ни како положила ама на таа брзина и кочење директ си е*а векот. Бог напомош.
Заборавив да додадам. Па сакам да кажам црвен триаголник се поставува на автопат баш зашто НЕ СМЕЕ да се кочи и застанува туку така, за тој зад тебе да има време да реагира. Не може јас да си стојам и да се правам улава и да не ставам триаголник и ако некој ме лупне, он да ми е крив. Затоа е триаголникот. Значи заклучок е дека не се кочи под 60 км/час, камо ли да застанеш, за глупост.
Ххахахахахаха морам да споделам едно клипче, се смеам ко улава. Клипот ќе ве врати на времето ко сме учеле пред да имаме тест по математика. Значи ептен се пронаоѓам во првото дете. Ххахаха а оној на 4 спрат безгрижно спие изгледа
Вештачко смеење се познава од 5 км исто така и лижењето. Бидете малку природни. Маските се за во театар.
Си испланирав одмор у Далмација, уше да уплатам. Па и да се потрефи таму некој Далматинец, да се удадам на море, да бидам госпожа шо ќе носи летни хаљињи и шешири, додека пие Лилет и Хуго и мези октопод и ракчиња на жешката калдрма крај ривиерата... Ех животе, смилувај се. И ја сум чоек, и ја иам душа.
СДК дека од веќе месец и 7 дена сум на диета . Конечно ја почнав , и овој пат ме има фатено еден инает , да не попуштам пред малите слатки ( и ШТЕТНИ ) задоволства . Не , не се имам сосем откажано од храна , не гладувам . Од леб - јадам само Тонус , од пијалаци само вода од чешма и кафе турско ( или евентуално еспресо ) , од благо - ако сум во ПМС , знам да каснам слатко од зелени смокви ( ама се воздржувам , застанувам на втората смоквичка ) и така , од 98 кг , дојдов до 91.5 кг за месец дена , без физички активности и мал прекршок со оглед на тоа што неодамна бев во ПМС и ме удрија кризите за благо . Апдејт за еден месец и 7 дена
21 век, и сѐуште има луѓе што не мијат заби. Млади, дотерани, нашминкани, со фризури, облечени по последна мода... Со расипани и немиени заби, наслаги од храна еден тон, и по некое дупче на секое запче. Добро бе...како не ви смета тоа да го осеќате во уста?
Хаосот на државна од коли е зашто одредени од брза помош изгледа завршиле отсек семкарско и не знаат дека многу висок притисок бара интервенција и има ризик од удар или веќе има удар. Уствари може ни притисок не знаат да измерат. Па нормално сам со своја кола/такси ќе носиш близок. Па среќа што си отишол оти ќе се испостави дека стварно е сериозна работава. И на доктори више не можеш да веруваш.
Колку се луѓево нервозни. Гледам на едно место, луѓе искочиле да продаваат овошје, зеленчук, цвеќиња.. Не на пазар туку онака, домашни работи. И пријдов на една бабичка, навидум фина, да ја прашам за цвеќенце, женска среќа чинам се вика. Ми рече некои 450-500 ден. Ок, и викам фала, можеби некоја др прилика, не коментирав ни скапо ни евтино. Кога почна да вика по мене дали сум знаела јас колку биле во продавница, свесна ли сум јас дека она евтино ми го давала, не сум знаела ништо. Кај ја прашав, кај се зезнав.
Не знам зошто толку многу ги скапнале цвеќињата. Приметив и други се жалеа кога беше Задушница. Еден цвет гербер 0.50центи го платив од пазар. Порано Европа беше прескапа за Мкд, сега е обратно.
Сестра ми полн гепек работи од Дм ми носи, Шеин исто, на нивни плати таков избор и дупло поефтини цени
Na nekoj način e čudno i ironično toa što u gradot kaj so sum roden i izrasnal se osekam kako posrameno, nelagodno ako otidam sam da šetam niz grad, osekam deka tie što me poznavat ke zborat nešto loso, a koga sum u drug grad ili uste poubavo druga država iako ne mi e poznato tamu osekam se mnogu po slobodno da si šetam sam, sednam u parkče ili da se napijam sok, pivo nekade, osekam se mnogu po pozitivno ednostavno
Ne osekaat nistoneznam kako mozat i jas se prasuvam ,nekogas se slucuva po 5 x da mijam zabi,kako ne im preci toa malterot na zabite,a posebno kaj zeni so karmin
Не бидете од оние луѓе што гледаат во туѓа корпа што некој пазарува, што гледаат во туѓи чанти, паричници кога некој ќе отвори пред нив, што гледаат во туѓи телефони пред нив, што гледаат што носите во рака. Некултурно и просто е, дури мислам нема нешто попросто од тоа.