Добро што им е на луѓево? Што и е крива касиерката, ако лебот бил поскапен? Ја гледа ти се чини ќе ја убие. Гневот на погрешни луѓе го истураат. Секогаш си го добиваат тие кои се најмалку криви. Ви симнувам капа на сите кои работите во маркет, особено на каса.
Сега гледам колку многу теми имало на форумов, јас заглавив на 2-3, ама стварно битни за мене, па ќе навратам пак кога ќе имам време, да си кажам некогаш што ми лежи на душава, убаво е да му кажеш на некој непознат, без да мислиш дали ке те прекаже на друг, а воедно да ти олесни... Добра ноќ!
Не знам дали сте приметиле гледаш јутуб пуштено нешто шо везе нема со ,,рекламите" пример детски цртани и туп одеднаш песна на албански или бугарски демек реклама ?
Ednostavno ne mi se dopaga koga sedam so društvo maški ženski i toa ubavi ženski doterani našminkani se tip top, ali koa ke počnat tie ubavi ženski da zborat po bezobrazni raboti( k. . Bole me p...a i slični vulgarnosti) I od nas maškite, ili da pcuvat sočno, ednostavno sekundarno mi se zgadat i mi odmileat, može mislat deka se mn cool ili "jaki" taka ako zborat ama ustvari se
Само шо видов група циганчиња со едвај 5-6 години и пушеа цигари Не ги сакам многу-многу, ама со кој мозок давате на мали деца цигари??? Вашите деца од 4 год пушат? Им давате димчиња и цигари? Верувам не. На овие зашо им давате? Со возраста беа за у забавиште уште Стварно сме без мозок народ
Ту Ти мене не си ме запознал Вие машките не знам за шо се мислите, ариевска раса, Богови нешо, ама не сите жени праат нешо ради вас. Као небитни сте до тој степен. Ако пцујам, пцујам пошо сум таква Нема да пцујам или да не пцујам ради некое машко. Ако не ти се сфиѓа шо пцујат кажи им и не седи со нив А не да си праиш филмови триста
Ти глеј дали се арни у душа. Пцуење ич не треба да ти смета. Баш тие што пцујат имаат побогат речник.
Би требало да сум разочарана. Не сум. Едноставно немам очекувања повеќе веројатно, па логично не можам ни да се разочарам.
Čim pcuvaš mnogu i se karaš ne sakam da te zapoznavam šalam se. Sea ozbilno, kolku godini imas ako ne e tajna interesira me?
Videš li kakva si ne može so tebe ozbilno da se razgovara, stalno zafrkavaš i ides mi kontra isto kako buba4e89