Сакам да кажам дека ова одамна не сум го сетила и не ми се верва колку надолу изнапишав романтично за... Песок за лајнарници. Да влезам дома и да не знам дали лајнарниците се за чистење оти не смрди осетив пак после долго време. Некој период немаше Quick од кај шо купвав, и во градов генерално до кај шо стигнав да прашвам, па земав Jungle песок и барем не смрди ама не мириса. Оти имам два лајнарници финансиски ме умре то. Па пробвав периодов други брендој. Quick кон крајот и не беше толку добра и тогаш беше ко пробав да најдам нова и ко ми кажаа дека ќе ја повлекуват и која му била директна замена. И еве месеци покасно, некни, гледам Quick од жолтиот. Со неа му ја носеле и ни една друга. И зедов. И наеднаш совршени грутки. Цела куќа ми мириса на убо. Сум седнала во 3 сато сабајле да копам и фрлам се во ќесичка и мирисаше ко со освежувач да сум прснала дур копав.
Abe veke eden recnik sto imaat i maski i zenski koi upotrebuvaat vulgarni zborovi mi se odbivni i prosti, pcovkite ne se del od mojot vokabular, samo koga sum mnogu nervozen i isprovociran pcujam.
Bestie... Same. Као имам метлана свиткана, не свиткана, во боја, мала, мала свиткана, пвц reusable во 4 бои по 5 цефки, бамбусова, мернав и стаклена ама страшно се воздржвам. За пцуењето. Ко се роди брат ми нагло преќинав оти неќев да сум лошо влијание. И сега не пцујам многу. Ама некогаш, и тоа за драматичен ефект оти јас се помирив дека живеам за драма, имам сочности под ракав. Преку к**** е бејзик. Преку пи***ва жила е ин. Just saying.
Мојата драга @Amellie13 : Знаеш дека сме поблиску до 30 отколку до 20 години? Како е тоа да се умре? Не е рано да се размислува на темава. Исто така @Amellie13, нецели 10 минути подоцна: Some enjoy the rain, others just get wet. После дождот доаѓа сонцееееее И така. Важно е да сме оптимистични.
Јас бамбус зедов за украс од ко уништив една. Ко сувенир. Да си дојдам дома ќе сликам омилената цефка. Имам уште за две друштва да хостнам ама јас само 1 користам. Другите важно ги имам.
Šo ke sa vi tolkavi kučinja kako magarinja golemi?! Priberete si tie kučinja tamu da možam da džogiram na raat i da šetam, a ne da me plašat i trčat po mene!
Имам 7000 слики и 300+ видеа и не можам да се натерам да седнам да ги средам. Телефонов алал му вера како функционира со 1% слободен простор.