Ова со дождовиве е страшно, ама уште пострашно е тоа што доаѓа после ова.. После големи дождови и поплави секогаш има земјотреси..
Мене ми нема логика патики да чинат 8000 освен ако се некои профи за трчање. За низ град и секојдневно носење премногу е.
Епа јбг, нека се лажат луѓе по бренд. И да зимам ради бренд, пак гледам поразумна цена, барем ако не ги бива да не ми е ептен криво
Па кога ќе видиш и најк и адидас се од прилика од 6000 па на горе.А повеќе се спортски модели кој не се носаат на пантелона..Инаку маж ми има патики на Томи и буквално секојдневно ги носи веќе година има гајле немаат.Земени се од Грција..Дали е до брендот или од кое место се земени незнам…Ама ова буквално е ѓубре од патика…
Ова е реално огромен проблем, оти ние кои ја искажуваме реалноста сме наречени песимисти. Баш го видов во една тема истово вчера, каков глуп мајндсет не можев да си верувам што читам.
Па кој како си сака…Ја никад па не би дала толку пари за патики за трчање за секојдневно носење и за секоја пригода шо одговараат би дала овие беа таков модел ама џабе без квалитет се…
Незнам стварно и јас се разочарав скроз … Веке никогаш мислам не би купила Келвин… Аи ќе размислам богами и дали од Мк ќе купувам …
За секојдневно носење сум зимала по 2500 од рибок и адидас. И по 2-3 години издржувале. А за трчање немаш евтини оти мора да е ѓонот прилагоден за трчање иначе повреди настануваат од било какви.
Одам конечно на фризер, атмосфера милина, со оглед на времето. My fave фризер, исто така мелем од секој аспект И во меѓувреме отварам Инста и ми излегува бившиот со некој нов профил во suggested
Сакам да кажам дека денес си зедов mental health day. Во смисла, долг период се осеќам престимулирано и сакав да поминам време дома, со животните и некоја серија, дури и само на еден чат враќав и се друго мјутнав. Е то премина во некои серии, ги исплакав и сега сум moody af. Можда ми треба поинаков тип на mental health day. 12 помина, new day, new me. Ова не се исплати.
Реално само недела помина од дисчарџо, ми треба поќе метал во животот. Туку утрово видов во bujo темата шо пиша и ме потсети дека чекав да завршам в кујна па да сликам. Чекај ознака.
Јас се мислам да почнам да идам на вежбање од 9 сабалје...... Ама како ќе идржам после, постојано сум втора смена....