Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. Cycloastra

Cycloastra Истакнат член

Се зачлени на:
    22 март 2023
    Пораки:
    181
    Допаѓања:
    293
    Тешко е многу да им се помогне на луѓето не сакаат, малку помош само сакаат.

На Hisha и Cvekarka им се допаѓа ова.
  2. kolovoz

kolovoz Популарен член

Се зачлени на:
    9 мај 2011
    Пораки:
    1.683
    Допаѓања:
    6.262
    А бе за мене синџири не кеси :rofl: после кречење дојдов, се е вратено на место. Само треба да исчистам се детално. Ама сине маме се што било месено претходната недела треба да се проба:rofl::inlove:.

На cresa-jagoda, BeMyFriend, Ugly Duckling и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. Cvekarka

Cvekarka Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2023
    Пораки:
    421
    Допаѓања:
    677
    Абе уживај ништо не е од еден ден:Dод утре пак ќе си продолжив:inlove::puke:

4. Ugly Duckling

Ugly Duckling Форумски идол

Се зачлени на:
    16 август 2018
    Пораки:
    3.617
    Допаѓања:
    43.292
    И то е еден вид на чистење, фрижидерот внатре.
    Поддршка, посебно кога е за месено. :muscle:
    На сè можам да одолеам ама на месено не, добро и на торти. :D

На Waverly Raven, cresa-jagoda, Angie1432 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

Се зачлени на:
    12 декември 2021
    Пораки:
    5.832
    Допаѓања:
    23.222
    Скоро пред некое време идев нешто до град со автобус а уште имав малце болки после операцијата.
    Седнувам и иде еден дедо, му викам извини би станала ама не можам. И дедово ок, најде друго место. И еден друг постар што седеше кога фати да ми пцуе мајки, шајки и све до 7мо колено:|:| Гуска невоспитана, култура сум немала, млада здрава права сум седела. Абе просто да се чудиш од кај толкав бес насобрал. Го игнорирав и к ме болеше да ти кажам.
    Доволно давав на почетокот за такси кога морав до болница неколку пати.

На MeowMeow, KiT и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  6. Herrera

Herrera Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    1.035
    Допаѓања:
    11.160
    Значи се почесто среќавам „компетентни„ луѓе во случај да имам некое прашање.

Еве последно што се издешава.

Ми се расипа лаптопот и купив нов. И пробувам да се логирам на Амазон и внесувам меил адреса и точен пасворд, арно ама следен чекор ми дава дека ќе пратат код за верификација на телефонски број кој што ми е стар и не го користам.

Се јавувам фино лепо да им кажам да ми го обноват телефонскиот број за да можам да се логирам и ми вика дечкото од таму, извини нема да можам да ти помогнам. Притоа сите информации ги спореди, му велам, слободно види внесено е во делот кај лиферунг адресе и новиот тел број,плус ти се јавувам моментално од тој број , така да се точни информациите и се се поклопува.

И он се запна, НЕ И НЕ И НЕ МОЖАМ , ТУТ МИР ЗЕР ЛАЈД.

Епа баш ти фала на помошта.

И седнав да пребарувам маил контакт за Амазон и нема, само телефонски функционираат.

И сега шо ? А ме остави 20 минути да чекам на телефон, за тоа време успеав да си се истуширам и да си ги излакирам ноктите на рацете и нозете.

За копилето да ми рече дека не можел да ми помогне.

Значи ОБОЖАВАМ луѓе што идат на работа и притоа ем не им се работи, ем поима немаат зошто се дојдени на работа, барем 1 % да се потрудеше нешто утешно да кажеше, ама шо може да ти каже германец НЕ та НЕ отсечно.

И сега додека го пишувам постот вријам. :envy:

@Gosh , може слободно да те заменам, од денеска јас сум мразачка на луѓе, не ти.

Па и времево надвор пекол топло , уфффффф :swear:

На marlonbrando69, Gosh, Евроазија и 2 други им се допаѓа ова.
  7. Cvekarka

Cvekarka Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2023
    Пораки:
    421
    Допаѓања:
    677
    Ич и да не те боли тоа старите сакаат да им стануваш во автобус,да ги пушташ преку ред во маркет.А одам на матичен и доаѓа една жена со бебе седат старци еден куп и никој не и станува на женава.Далеку беше од мене и не ја приметив од прва дека стои на страна и чека.Па кога се изнервирав па јас ги отерав кај што нетреба и не се чувствувам ич виновно искрено.Сакаат се ама они не стануваат на едно бебе срамота и после да им станувам а неее не им станувам веќе.

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

Се зачлени на:
    12 декември 2021
    Пораки:
    5.832
    Допаѓања:
    23.222
    Не бе најјаки ми се на станицана кај зелено пазарче коа ќе се качат ко магариња натоварени и ајмо сите помлади групно да рипаме оти пази не можат да стојат ама 10 ќеси м'кнат. Ако толку не можеш да стоиш, ќе купиш ќеса -две само или крај крајова од локална пиљара ќе земеш ако е зорт. Ми се случи еднаш да побарам една повозрасна да стане и ми преврте очи и си заврте глава. Значи види, фала богу не може секој секогаш да стане, не сум можела и јас, ете кажав. Ама едноставно извини се речи не можам. Толку.

Сфаќам и старост ама од лично искуство сфаќам и здравствен проблем кај (по)млади. Они само првото

На Lavender4, Cvekarka, cresa-jagoda и 3 други им се допаѓа ова.
  9. _beautyy_

_beautyy_ Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2021
    Пораки:
    735
    Допаѓања:
    2.487
    09.07.2018
    Почивај во мир Саздо, лесна ти земја:u:

На dea.18, Feminka22 и Cvekarka им се допаѓа ова.
  10. Cvekarka

Cvekarka Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2023
    Пораки:
    421
    Допаѓања:
    677
    Незнам што да кажам.Бог да го прости.Лесна му земја

На _beautyy_ му/ѝ се допаѓа ова.
  11. BeMyFriend

BeMyFriend Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2023
    Пораки:
    568
    Допаѓања:
    1.540
    А правда?
    Одговараше некој?

12. KiT

KiT Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2012
    Пораки:
    1.404
    Допаѓања:
    7.687
    Знаеш, слично ми се има случено. Си одам накај дома и штракам телефонот, на тротоар секако. И еден чичко позади со точак ми испцува се и сешто, само у телефон вие младите зјапате ми вели. Си викам пушти го не е арен очигледно, инаку неможеш на непознат да му кажуваш што да прави. Невоспитан и без општа култура :envy:

На IvvaNeo, Евроазија и Cvekarka им се допаѓа ова.
  13. Евроазија

Евроазија Истакнат член

Се зачлени на:
    5 декември 2022
    Пораки:
    886
    Допаѓања:
    2.384
    The best feeling во зима е кога ќе седиш на компјутер,и кога од предолго користење ќе ти се загрее ,,куќиштето,, и можеш да си ги ставиш нозете да си ги топлиш:inlove::wasntme:

На Pacifist, Herrera и Cvekarka им се допаѓа ова.
  14. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    3.463
    Допаѓања:
    14.096
    Ауу па и они старите поарни да не се, начукале по 70+ сите фб имаат и млатат празна слама таму, праат селфи, се модернизираа и они, да не останат покуси па после све младите не чинеле..:|
    Абе и они коа биле млади некад, старите им се чуделе може, затоа нека не го тупат многу. Иам чувство дека љубоморат шо остареле и све им смета, место да си уживаат во староста и пензионерскиот живот кој си има свои убавини ама не, мора да се мрчело за све нешто.|(

На Cycloastra, KiT, IvvaNeo и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2019
    Пораки:
    7.818
    Допаѓања:
    40.906
    Си гледам некои стари слики и сфаќам колку сум се трудела да изгледам десет години постаро. Пеплум сукњи, пуш ап три броја поголем, едно кило шминка уште во осум саат сабајле, бижутерија од бит пазар, перфектни фризури. Интересни времиња за потсетување, ама сега па ми е онака смешно зошто воопшто толку сум брзала...

На Selena01, Waverly Raven, Polyincognito и 6 други им се допаѓа ова.
  16. Wideperpetual

Wideperpetual Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2021
    Пораки:
    593
    Допаѓања:
    725
    Има нова латино серија на хрватската Perdona nuestros pecados изгледав неколку епизоди се откажав не ми се бендиса

https://www.facebook.com/telenovele.serbia?mibextid=ZbWKwL

Еве на странава ставаат линкови ако не можеш да следиш на хрватската можеш да ја гледаш тука

17. Cvekarka

Cvekarka Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2023
    Пораки:
    421
    Допаѓања:
    677
    А кремчињата едно време.Ауу колку поголемо толку по шема си.Ви текнува лу на кремчиња кофа правевме.

18. mssuniquee

mssuniquee Форумски идол

Се зачлени на:
    11 февруари 2015
    Пораки:
    3.799
    Допаѓања:
    53.474
    Impala pudra :worried:

На La-loca и Cvekarka им се допаѓа ова.
  19. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.812
    Допаѓања:
    80.623
    Имам 7 ампули Progesteron depo од 250 мг со рок на траење до 2026. Ги купив ама после примени неколку инекции, ми ја прекинаа терапијата и овие ми останаа. Да ги вратам не можам, а да останат вака да им помине рокот, скапо сум ги платила... Ако случајно и' треба на некоја, нека ми пише.

20. _beautyy_

_beautyy_ Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2021
    Пораки:
    735
    Допаѓања:
    2.487
    На двајца од осомничените им беа доделени 19год. затвор. 19 ГОДИНИ за убиство!!
    Третиот беше пронајден во Германија, по што нема никаква информација дали беше и на колку години осуден.

На Feminka22 му/ѝ се допаѓа ова.