Објавено од Бигорски манастир: ИТНО се потребни нулта позитив крвни единици (тромбоцити) за петгодишно детенце коешто боледува од леукемија. Ве молиме сите кои можете да дарувате, да одите во Трансфузиологија во Клиничкиот центар во Скопје, со напомена дека е за детенцето Мартин Здравковски. Кој може...
На тие преку лето шо палите ѓубришта, ви посакувам да се угушите у истите и да умрете. Пошо полиција не помага. Секоја година истото говедо истите работи. Па дали мислиш дека е нормално на 40 степени да палиш олово и гуми? Абе ме угуши мамичето твое. Ќе те колнам дур не цркнеш психопату
Здраво на сите ! Ви посакувам убава недела. Многу сум разочарана од другарките. Имам 29 години. Ако некоја сака искрено другарство нека ми пиши
Зошто го одбегнуваш прашањето дали сама го купи или ти е од тате и мама? Или не ти одговара прашањето?
Немам намера на личности кои не ги познавам да им ја кажувам мојата имотна состојба во детали. Веќе доволно кажав.
Ден еден на одмор опишав. Идила. Ден два на одмор и имав паничен и грицкав хелекс на смока. Зато се плашам бе. Ако имам многу убав ден, следниот е срање ама оти мора да ме мава кај шо најмногу ме боли? И пред некој месец имав совршен ден. И после тешко срање. И реков нешто "паметно": дали вистина е неоснована анксиозност ако е базирана на "факти"?
Ја читам темата со миленик на одмор и одма се замислувам со мачорот на Сен Тропе. И таму ќе сум peasent за него , само самер едишн
21 век дојде, уше не моеш cast со превод од симнат филм на тв да напраиш... Мех. Па чули тоа ушите коа зборат, или па вади се од памет на експлозии. Ако сакаш некој филм надвор од англиско подрачје, нема. Плати, па клати. Ма да тука на Амазон / ЈуТуб скоро сите филмови на германски се само. А ја со грманскиот скарана. Јбг. Ќе
Кога мажит ќе сфатат дека доколу за нив е лесно да се најде некоја за една вечер, за жените тоа е два пати полесно, само битно е да посака. Реално многу поголеми се шансите мажот да биде одбиен отколу жена да биде одбиена (скоро па и да не постојат)...