Овие што се кажуваат pro-abortion и на социјални мрежи викаат дека абортусот е секогаш подобра опција, сфаќате оти исти гомна сте ко пролајф фриковите? Или кога ќе фатат со аргументите дека фетусот е паразит (буквално) оти очигледно имале 2ка биологија Лично сум секогаш за избор ама вакви нема никогаш да поддржам
Видеово е јаготка на шлагот. Ако има некој потреба, да си слушне. Човечкото однесување не е случајност.
Where? *** Инаку го носев телефонот на сервис и пред зградата имаат мачка со едно мало маченце. Големава се плаши ама малово е најмилото нешто што сум видела Носев долги лелеави панталони и топчево како што се симнувам по скали си играше со ногавиците. Па го галам и со шепата се закачка. Абе срце мало
Од ова не може да биде поточно. Она за што маж треба да се измачи, за жена доволно е само да постои. Маж највеќе што може да добие е некоја прва да го контактира. И потоа пак треба он да пишува и да се труди. Жена дури и со цела фамилија да е излезена во маркет, пак ќе и се залепи некој да и бара контакт.
Ги сакам сите животинчиња, ама мачка како животинче ми е најомилено, кога ќе видам морам да го погалам или да го земам во скут и да го галам. Многу ги сакам .
Коа ми е тешко, си пуштам catfish на ЈуТуб, али не оној обичниот не, не, не... Него оној кај шо не ги виделе ни на видео позив, али продаваат куќи за да им даваат пари, и се задужуваат и остануваат на улица. И се заради љубов. А многу интересно како се ова се да ми простите стари, запуштени, па и ружнички луѓе, кои плаќаат на млади, згодни, набилдани, струкосани момци и девојки... Да им побараше пари некој ружен да видам дали 1 долар ќе им дадеа... И да ги жалам?! Мех. Од бетер има увек побетер, па дамбетер.
Искрено, требаше @buba4e89 да биде форумџика на годината, а Вие ја држите банирана. Јас кога сум баниран се осеќам како у притвор. Или сите нека се банирани или ни еден. Гледам минатогодишната форумџика е многу активна, можете да и дадете и К-15.
@Gosh За ова најсоодветен коментар ми се како тие од Инста, "Where is the empathy, where is the kindness, where is the contact?" Туку и објаснувам нешто на мајка ми за вежбањето и наместо да речам, "Правам вежби за цело тело", јас се избацувам со "Правам вежби за цело село"
Aјде беееее...Затоа толку сингл девојки имаме,jа само што знам другарки да не зборам во колкав број и познанички...Важи А и слабо не се испишани едно 936326 страни у онаа темата"Останаа ли машки во Скопјево?" Ја не знам да постои некоја тема ко "Останаа ли девојки во Скопјево?" Али затоа оваа ја има богами доста време(и доста испишана).... И многу битен е моментот кој тоа им се лепи во маркет!!?Како бе се некои мизерни имаат самодоверба,а тие интелигентни и шармантни со стил,со оснесување ,со се,не можат до еден дејт да стигнат???
Ходникот од ко ќе доигра мачорот: змија ( ок малку злобно ама не знам колку се смеам ко ќе луѓе случајно ја забележат обесена негде оти е многу реалистична), три глувчиња, две јадици, една риба ( другата се полни!), неколку топчиња. Мајка вика ко сме растеле со брат ми помалку играчки сме имале. А на мачорот инаку најинтересно му е гледање јутуб видеа. Како вистински зумер.