Океј е, нема да се докажувам... Инаку да, темата си ја користам за да си кажам то шо имам... А не за собирање лајкови и популарност
Нејзе сите ѝ се инцели. Кловн. Хаха Сакам да кажам дека токсичноста во некои луѓе најтешко се чисти. Кај некои корисници на истиот воздух кој го дишеме се присутни тешки облици на омраза отров токсичност. Жалосно.
Си направив шатор местенце на тераса за седење. Се чувствувам ко дете, како кога си правев шатори од чаршави, безгрижно и во занес. Енивејс, добра идеја беше за (неспани) летни вечери, екстра вајб.
Deka e predosadno na rabota I dap se zalam poso se osekjam ko administracija hahha. Ako I'ma nekoj/a za memes n shit hmu
Треба да частиш, баш ми е мило. Ете видиш се исплати трудот, добро што го цени некој, лошо е обратното кога е. Ајде па уште дупло поише нека се зголемува, секирата у мед нека падне, да не куртулиш од пари, здравје и среќа.
Секогаш кога жена се посомнева во својата вредност во љубовта или во кариерата секогаш ја губи битката од губитници …. lessons learned from the mistakes!
Сакам кучиња, но мислам дека треба да се забранат на плажа. Само што ќе ми се помочаше едно на пешкирот, газдата не ни запримети. Си седнаа близу до нас и сега му лае и рже на секој што ќе помине. Од ум ме изваде бре
Ако си имала непријатна ситуација, не значи дека треба на сите кучиња да им се забрани пристап до плажа.
Не бев само јас во случајов што имаше непријатна случка со тоа куче, дур ќе каснеше и едно дете, поминувајќи. Ете нека има пристап и паркче со убава песок и играчки за нив.
Во случајов газдата е крив, не кучето. Очигледно не му посветува доволно внимание. На такви луѓе треба да им се забрани да чуваат куче. На плажа дојдоа луѓе со ротвајлер. Голема снажна раса ама ептен мило и воспитано.
Me sedis vo srceto kako senka. Se pojke i pojke me potsekas deka ne sum dovolna za nikoj. Zatoa ke stanam ona sto ne sum bila nikogas. Ti me skrsi, i Sega moram da bidam ona sto ne bev nikogas. Losha, slaba i gjubre.
Sea mi izleze na fb video kratko od utrešnata emisija Srce na dlanka, i edna žena bara pomoš(ovaka ubava e ženata fizički) i odma u komentari počnaa da ja napagat ovoa onoa ovakva bila onakva ustata i bila veštačka, mažaroci manijačišta odma komentirat oni ke i pomognale, znaese na so mislat, znaci ne biva nisto od ovaj narod
Оти така? Ние додека бевме на плажа, влезе и едно куче поголемо да се бања. Легна до лежалката, го галев, очињата му блескаа. А ничие беше, не беше со некој од присутните. Многу сакам животни
Не верувај на се што ке слушнеш и на пола од тоа што го гледаш... секогаш предоцна ми текнува на ова мудрост
Многу ме нервираат луѓе што не го почитуваат твоето време. Во ред е да не можеш тој ден и тоа време да дојдеш но затоа ќе се јавиш и ќе кажеш а не другиот ден да се јавиш и да добијам одговор еј ми искрсна нешто не можев да дојдам. Не разбирам стварно. Затоа имам многу мал круг на луѓе. Не ни ми требаат повеќе.