Mnogu,ama znači vrediš poveke od niv,jas taka go razbiram,neka čitaat,neka mislat deka nešto ke naučat,tuka pa misliš deka site se točno pišime?Sega udri na ubaj raboti samoneka I'm bide krivo so naprajle profil da te pratatsrejka i ljubov sekogaš
Има ич нека не те копка, прво што ми текнува и во тоа време си мислев како е можно оваа К.Стјуард (ако добро ја напишав) да биде во врска со Роберт Патисон (двајцата од Двајлајт што глумеа) кој лепотан, на крај го изневери со тој старецот режисерот
Елизабет Гилберт(Eat, Pray, Love)? И плус и напиша книга за тоа, што дополнително си доби и филмски приказ, и стана милионер, + и јадеше тестенини во Италија, медитираше во Индија и си запозна дополнително и секси бејб во Бали.
Јас стварно не знам зошто се поставуваат вакви глупи прашања. Зарем постојат бисквиДи за жешко и ладно време? Што се нема да видам...
Да, со карактерот на дрољот шо ја изварал жена му, и го понижил цело семејство. Ја иначе иам едно радикално мислење дека мужите сметаат дека да вараат им е човечко право, оти многу мал процент се ликвидирани ради тоа. Еве пример само, значи пример, да ги решаваат жените по кратка постапка, глава давам после ојле дојле ќе се запраша дали вреди...
А што не е вистина? Нема такви, не ич нема. Не викам дека сите се платени но има некои кои апла се познаваат ама апла, од што се провидни. Али ај, ќе веруваме дека не се.
И јас не знам од кај се земаат пари за пишување по форуми, да не ми стојат ако сум ги заработила. Абе, да се земаа пари од пишување по форуми, немаше да одиме на работа. Ххаахаха.
Ова неколку пати го имам прочитано на форумов, не само сега во темата кај што дискутирате вие (за војната). Форум е место кај што во слободно време си пишуваш што мислиш за одредени теми и дискутираш, не е место на кое што можеш да заработиш пари од она што го пишуваш. Да те плаќа некој да шириш пропаганда или не знам што. На форум. Какви дискусии порано се тераа во темите од Религија па никој не беше платен. Ниту Вајлд не беше платена, а колку се трудеше. Ко верување во теории на заговор ми е.
Абе што нема на форумов, таман работа ако некој плаќа некого за мислења на анонимен форум. Ако плаќаат, ќе платат некој јак експерт што влијае на креирање политики, на носење одлуки во државата (ние па како многу битна држава сме, не знаеме кај тераме) не анонимни ликови на форум. Еее јас немам видено освен во темата за војната, некој да рече некокму дека е платен. Што теми ќе беа бе, толку битни?
И јас регулативен. Spoiler: . (ова колку да биде вицот со си биле во бар нели...) Види, све вас разумем. Е сеа зборот ми e само, ама зошто не ги ликвидираат? Што психологија е, што ги спречува? Дали соучесникот на делото исто така сносува дел од кривицата како и учесникот во овој случај? И исто така зборот ми е само, и жени вараат. Aјде да ги слушнеме сите страни, вклучително и одбраната што има да каже во, епа своја одбрана де. Дали постојат знаци за каење, желба за промена, или да спремаме целосна ликвидација, ес ин на цел машки род?
Фројд е крив, чесна судијке Сдк, читав денес критика на филмот Барби со осврт на фројдистички моменти. I am confused ...and speechless
Нека помине лудилово па да си седнам ко човек да се изопијам, да сиот бес, нервози и фрустрации низ песни и солзи да ги истурам.. Ах колку ми фали тоаа
Ова е еден од најголемите женски проблеми. И јавно има жени кои кажуваат како би оделе со оженети мажи, а неретко од нив и како едвај чекаат да ја остави жена му, и во брак да завршат. Од друга страна, мажите и кога одат со мажени жени, ретко кој од нив се затрескува и сака да ја ожени. Секако, има случаи, ама генерално жените многу помалку си се ценат себе си кога е во прашање партнер кој изневерува.
Као може ЈА, значи ја, ваа особа, со сиот мој лик и дело, да му се свиѓам на тип шо уше шо не би му го попушил на Елон Маск?