Жално е што некои стварно не го разбираат поимот анксиозност и депресија. И ме сфаќаат само колку е од помош една порака, повик, прегратка.
@GirlLove многу е тешко да се најдат такви луѓе во денешно време ама премногу тешко речиси и невозможно. Место да те сослушаат смирено и трпеливо и да ти дадат поддршка, они ќе почнат одма лелеее бе пак ли негативна си, дај олабави малку, мисли позитивно, а како да е лесно тоа. Ама џабе ако не осетиле не може ни да знаат, кога ќе осетат ќе сфатат дури тогаш како е да си „негативен“. Затоа не очекувај да те разберат, сама ако не си помогнеш, нема никој друг да ти помогне. Ја кренав раце и не очекувам од никого.
Ти и јас, повторно вљубување, ќе преживеам знам, сакам кога мирисам на тебе сега и овде, некому некаде.
Ништо не боли поќе од нозе на жена шо ретко носи штикли. Добро рече Барби, ако нозете ми се ваква форма - никогаш не би носела штикли.
Хммм може имаш право и ти. Иначе од автоматизам, веќе мозок ко ја читам само натаму иде дека мрчи за некој.
Мене бар не ми е секој втор збор англицизам и не заприметувам кој мрчи по форуми и колку. Инаку ако сакаш да си правеш анализи на членови си има тема а и ете ти идеја да отвориш тема за секој член посебно од цела фемина и да се прават анализи на секој пост од членот. Поздрав и имај убав ден
Тоа или еден фустан ќе го купи за некоја пригода и после нема уште еднаш да го облече зашто ќе ја видел некој со истиот па ќе ја оговарале. Meanwhile маж ќе носи едно сако и панталони на 10 свадби, измеѓу само на хемиско ќе го однесе и баш го боли
Ама ај тоа, туку кој нормален self respecting возрасен човек се оптеретува со вакви работи искрено. Да е тинејџерка 15 годишна што за тоа и е времето и животните проблеми, да соодветно е, за возрасни луѓе е повеќе од смешно да се замараш кој што носел на некоја си свадба кај што веројатно никој не те гледа тебе, освен некока тетка оговарачка, зошто сите си се околу младоженецот и невестата како што и треба да биде.
Тешко е човек да не примети, ко секој ден мрчиш бар за 3 работи на темава. Мислам дека некои темава си ја сфаќаат ко предизвик, колку работи сакаат да кажат дневно.
До тие што ваделе пари од Пејонир на Шпракасе, како го направивте тоа? Што документ треба да се однесе во банката за да ми ги дадат парите? Порано пробав и многу беа неедуцирани и не ми помогнаа, а на другарка во друга експозитура и ги дале парите. Како да постапам?
Ако ти се мрчи на раат, иди пиши си во СДК без цитирања. Во оваа не можеш да избегнеш цитирање, сори.
Шо велиш, така е хахха. Тензии тука, Трета Светска се спрема https://images.app.goo.gl/ZkGjQ2PfxR1cocD56