И пострашно е сознанието дека се на слобода овие дивјаци, што вика еден полицаец залудно ги апсиме судиите ги ослободуваат, поминуваат со смешни обвиненија
Подршка за друга јавна личност која е обвинета за силување на малолетнички. Он и Маск и двајцата изразиле подршка за личноста.
Џабе теретана кога мозоците ви се празни! Ај добро утро, имајте убав ден и ви посакувам средбите со празноглавите битија на минимум да ви се сведени
Леле која простоќа се некои луѓе, кога ќе излезам од дома почнува да ми е лошо од тоа каде се наоѓам. Некои комшии од зграда, не знаеме кои се, три ќеси полни со ѓубре ги оставиле пред влез, еве три дена стојат ќесите доле, па кој сакаат да им ги собере да им ги фрли бе! Седам прееска на тераса и од горе паѓаат партали, крпи, се закачија на дрвото, ко сум почнала да пцујам, ах да знам кој фрла пред влезна врата ќе му оставам и ќеси и свети ќеси
Погрдо нешто од вакво време ми нема, тмурно цело, врнежливо, никакво https://www.instagram.com/reel/CvGEmqrJ0MY/?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==
Само на поминување да кажам дека викедов беше максимално искористен. Се изнавозивме со точоците до езерото тука, до душа цел круг околу езерото , со паузи, со седенки , со пиење кока кола и грицки. Спремни за работа за утре, со максимално одморена глава. Еве слики П.С. Имаме 3 езера - овој викенд бевме на езерото Маркклееберг. Поздрав до сите и убав почеток на работната недела.
Хит ми се оние луѓе што го преиспитуваат мислењето на своите родители за себе ама затоа што ќе каже Ојле или Дојле тоа е закон, затоа што они ни мислат добро ...
Како беше она лошите денови се потребни за да ги цениме добрите. Епа јас го ценам и тоа што лошите се завршиле. Како денес на пример, многу ценам што денов се заврши. Aј да идам да сварам чај и легнувам. Добра Ноќ !
Zošto ženite šoferi na razminuvanje ne blendiraat koa veke videle deka sopira policija , tuku samo maži šoferi? Kade e vozačkata solidarnost tuka? Sepak veruvam deka ima ženski šoferi makar 1% šo bi blendirale i bi napravile dobro delo na nekoj čovek toj den.
Е тоа е нашата чудесна Македонија, глеј да не те фати полиција па после пак вози како психопат, и после имало сообраќајки , убиства.... е ќе има. Не треба полиција да сопира, туку треба само блицови да стаат и кој ќе пречекори повеќе од дозволено дирекно да го слика и казната одма дома да му стигне.
Во врска со сообраќајот... Зошто на ниту едно БМВ не му работат трепкачите (жмигавците)? Сироти сопственици, за да ни кажат каде ќе вртат, мора да ја вадат раката од прозор.
Pa da, ama na otvoren pat koj so ima vidlivost od nekolku km i ne e vo naseleno mesto so luge. Da e ograničeno 70km/h nema nikakva logika em se stvara kolona bez potreba em nema nikakva opasnost da bidat povredeni luge zatoa so nema luge ednostvano ni kuki ni skoli ni niso na toj pat... Može barem da e 100 110 bez problem znakot
Аха, жените не знаеле да возат жените многу подобро знаат да возат пошо се повнимателни, не летат како авиони на писта. Повеќе сообраќајќи се направени од мажи возачи него од жени.