Оние што купуваат ауспух за мотор што трешти брмчи, не можам да ги сфатам. Ало шумахеру од село Весело, возиш скутер од 50 или 80 кубика, не е хајабуза 1300 па да трешти од брмчење. Не се тие криви, деришта од гимназија се... Родителите им се за &@%π%÷$×@%
Ќе лајкнев ама состојбата е далеку по загрижувачка од само за лајк, па и дискутирање, евентуално venting само. И да, стварта е во тоа што не се само средношколци, можда психички само, туку и 40+годишни заседени будали, распи*дени што би се рекло, без некои животни достигнувања, со дефицит на тестостерон, и незагрижено либидо, па мораат на овој начин да надополнуваат.
Ријана го нарекла син и Роза. Ок. Ваљда не доби доволно внимание со гол стомак во две трудноќи, па сега и ова. #edgyasfuck Среќа нејзина па има millenials фанатици што ќе и љубат руке и ноге поштовања и за ова. Ај сеа будно чекаме која македонска '' инфлуенсерка'' прва ќе го воведе овој тренд и кај нас.
Знаев ама денес видов.. Има луѓе на кои се им смета, гледаат туѓи животи и не знаат како да го живеат својот
Не. Продолжи да си го држиш твоето ниво, не паѓај подолу. Нема за што да ти биде криво, има и добри луѓе.
Ми нема нешто по мизерно од обраќање со "ма" или "мори". Се ежам цела кога имам комуникација со вакви типови на луѓе...
Чекај сега, Роза? Као Ружа или како? Ај пренесувајте точни битни информации, да знаеме кај да тераме, аман више од речено недоречено
Да. Тоа е целата информација, не знам што друго би требало да се додаде, пробав што е во моја можност, согласно со мојата апатија за случајов.
Тетоважа е делење од толпата технички. Оти, барем јас, знам помалку од две раце луѓе со тетоважи шо од порано шо од сега. Се друго нема. И не само шо нема туку е frowned upon.
Ете така, благодарам. ( без сарказам) Оваа Инер стварно апатично пренесено. И шо сега? После ХУ/ae;!? ...мислам уште % и @ се уникатни имиња, ништо сензационално, џабе муабет.
Се надевам ги земаш во предвид и постарите генерации, пошто и тренд да е и "сите" да го прат пак ќе има поќе нететовирани луѓе. Зошто? Оти не се раѓаме со тетоважа. Деца немаат. Во партнери можда еден ќе има еден не, ретко двата, а кај се партнери двајца без тетоважа? И веќе ги спомнав, постарите генерации. Да, дедо ми има ЈНА и годината ко служел војска ама пак гротото и не се боцкале. Жените уште помалку. И то се генерации и генерации на луѓе не само шо не се тетовирани, туку мислат и дека тетовирањето е лошо/против религија/премногу перманентно за да се стави на себе. Од таму, технички, има поќе нететовирани луѓе и "излегвање од калапот" е да си тетовиран. Зошто воопшто ти реплицирав е, не дека ми е гајле дека неќиш тетоважи, не можи да ми е помалку гајле за то, to each their own. Туку целата иронија околу кажаното. И пошто не би седнала да барам детално колку луѓе се тетовирани, ете груб % во Америка и Европа шо дефинитивно имаат поќе тетовирани од little ol' Macedonia.