Жими се, кај нас треба да има специјална полиција за такви педофили... аааа значи тесно сакаш а? Ајде у тесна ќелија тогаш.
Сепак е скапо, не е Систина. Незнам дали има склучено договор со фондот, ама сепак е многу, ординацијата никаква, барем да е чисто, ти каде одиш? Јас сакам да сменам матичен гинеколог, ама незнам кај кој. Па во Њу Борн 4Д ехо е 3.000 ден., мене ми земаа 2.000., значи матичната повеќе ми зема.
Кај Коруновски сум јас. Ама и од други причини сакам да ја сменам. Ама мене ми беше муабетот за матичните (преку фонд) оти не може да земаш ем пари од фонд, ем да наплаќаш како ти прдне. Оти тој бесплатен гинеколошки преглед по прописи ни следува, а ретко каде е бесплатен. За приватно е друго
Јас сум за слобода на говор. Многу сум за слобода на говор. Ама ова......не знам како да се третира. Као, и против mind control сум...ама, не ли може, кога некој ќе помисли ваков тип на срање, некако инстантно да го доживее, тоа што искусила жртвата, па да му се насетира мозокот правилно Исто така- читав преѓе за судење на група луѓе за силување и трговија на малолетничка од Велес. Стварно, не им е срам на тие адвокати од тоа што го работат, као мирно си легнуваат навечер, знаејќи какви гадови постојат и какви бранат? Што може да биде одбрана на 13, 15, 20 возрасни мажи што проституираат некого, малолетноста екстра
Нив така да им го начука некој црнец на сила и грубо у гз, у уста и после крвничко млатење, личен опис менување, мајка им да не ги познае, ни храна ни вода, да испоцркаат, ќотекот храна да им биде. И тоа на рипит да е константно, по можност 2-3 пати у денот и екстра терапија за вечера како награда што „машки“ издржале, да осетат убаво и јако дупење. Тоа им е работа на адвокатите во оваа гранка на правото и секој не би можел тоа да го прави, треба ептен безчувствителен и дрво карактер да си, ништо да не те допира иначе ќе полудиш, они не го доживуваат така, само ко бројка им се случаите и предметите, ладнокрвни се и гледаат само пара да има.
Емоционално сум исцрпена. Сакам еден месец да бидам сама на некоја викендица на планина и да си ги средам мислите.
Иако идејава е од наше соседство,браво за оној кој го смислил ова.На најневообичаено место,барем мене никогаш не би ми текнало,на место каде жена е потполно сама,и има приватност,ставено на влошка број за помош,ма браво!
Со сатар органот и во уста кај него да осеќа теснина . Фекал еден, од жена си искочил , ѓубре скапано
Што е со членКи што рандом се избацуваат со прашања во лп што може да откријат инфо за работно место или каде живееш или друга приватна информација а нив никако нема да им послужат? Ко манијаци да му се сневиди. Не е проблем да споделам ако некако знам дека ќе ти служи ама во случајов ми е чисто така малце... creepy.
СДК многу месеци поминаа од ова, оставив рушевини и си заминав, а ти уште стоиш таму зошто знаеш нема убаво утро за тебе!
Не ми е јасно зошто некои луѓе го гледаат својот шеф како БОГ. Луѓе, нит му е галје него за вас, па нит ќе ви дозволи да напредувате. Ај,да имате 18 год разбирам, да ви е прва работа, да немате искуство, прв пат се среќавате со голема, да ја наречам голема компанија. Па така, се да ви изгледа розево и да мислете дека сите ве сакаат. Ако кодошењето ви е основна цел што ќе ја постигнете во животот.. Алал да ви е.