Ако е битен мотивот зашто некој бил дискриминиран, то ест дали било по национална, верска, родова, итн основа, така е битно и зашто некој е привилегиран и од другата страна. А не тогаш да се правиме мирољубиви демек ама од сите вери/националности/додај по желба има лоши луѓе.
Ова не е интроверт, ова е паника бар јас така мислам... Пробај да промениш не да излегуваш многу ако не сакаш тоа, меѓутоа не е нормално вака да се осеќаш(знам од лично искуство). Пробај да поработиш да смениш тоа
Кога и да излезам сум океј, немам вакви проблеми ама мислам дека огромната гужва и буткање и галама ми створи огромна паника и физичка и психичка исцрпеност, можда зошто со години не сум била во таква атмосфера, а инаку по природа сум доста слободна и комуникативна личност. Изгледа навикната сум да излегувам во релаксирана атмосфера и не можам да поднесам гужви долго време. Ако не друго барем столица си сакам до мене, па така најверојатно ќе издржам, иако како и да е нема да имам задоволство на крај
СДК дека убедливо едно од најдобрите чувства е чилање на душек додека морето те љуља, сонцето те грее, ветрето те дувка, облаци се движат на небото.
Сакам да кажам, бидете добри, заради ваша лична карма, секој на крајот си добива што си сеел. Само не можам да разберам зошто толку злоба?
Кој рече дека у септември немало комарци? Лом сум денес. И комарците веќе не се тоа што беа, ред не им се знае како и се друго. Спојлер Или пајак бил?
Сдк имам супер луда идеја, сакам да ја скратам косата на buzz cut because why not но пред тоа сакам да најдам супер квалитетна перика во случај да се покаам ако знаете кај има перики пп плс
Да, само отстрана. Спојлер: . https://www.google.com/search?clien...QIHHeVJCFgQ0pQJegQIDRAB&biw=360&bih=599&dpr=2
Пуштени децата да играат и фатиле стапови и бркаат кучиња. И после некој ќе рече кучињата требало да се отрујат оти биле агресивни и нападнале некого. Морее...
Уште од мали психопатчиња, се изживуваат на немоќни ама кај се родителите во случајов? На кафе, на цигара, уво ги боли, зашо сигурно и они се исти па децава има на кого да личат.
Дали само мене ми е Недела ден за домасување, прошетки во парк, интимни ручеци дома или некои задскриени локации? Уопште не ми е дојдено до свет и чаршии во Недела.