Мислам дека ќе се заљубам. Ама онака како што некогаш знаев, прва-втора средно. Без многу размислување и со многу емоции. И многу ми е убаво и не ми е гајле како ќе заврши, ќе се препуштам и ќе го живеам животот убав
Зошто терапија кога трансексуалноста не се смета за болест и може некој да се осеќа како спротивниот пол и се подржуваат операции за менување на полот зошто тогаш ова би било ненормално под истиот чадор на LGBTQ спаѓаат ваквите девијации
Не значи дека во секој случај би го спарувала кутрето, но во никој случај не би го стерилизирала доколку стварно нема потреба од тоа.
Стерилизација е здрава за кучиња (и мачки) и кога куче е нестерлизирирано и плус не се пари се јавуваат милион здравствени проблеми.
Моето куче уште нема здравствени проблеми, а е 10 години старо, но доколку треба и се појави некој проблем или има потреба од тоа, во тој случај, да, би го стерилизирала.
Видов убав букет со цвеќе овде, на форумов, помислив, мене никој со години не ми подарил ниту еден, единствен цвет... Зар никому не значам барем малку,не заслужувам едно внимание големо колку еден цвет...
делам твое мислење. Цвет зар само еднаш годишно - за 8ми март ли треба да добиваме? Јас сакам цвеќиња,букети ама имам забележано дека сама ако не си купам никој нема да ми подари
А, мора ли да добиете цвеќе? Помалку жени ли ќе бидете без цвеќе? Не. Бидете среќни ако воопшто некој ви се јавува да ве праша како сте. Тоа е побитно.
Искрено мора, нека е и букетче од пазар. Мало внимание , често си купуваме со другарки ( па и сама за дома) и така.. ти разубавува ден
Јас обожавам да си купувам цвеќиња, многу ми го разубавуваат просторот а со тоа и денот. Не размислувам премногу дали некој ми подарил или не искрено, битно јас кога видам некое убаво во маркет одам го земам за себе.
Исто ко мене кога ќе видам некој нов крем на Лореал, одма го зимам и после цвеќиња ми цутат во главата од среќа
Уште како мала бев многу по цвеќињата.Обожавам да купувам за мене, а и за другите. Три работи што ми го разубавуваат живеењето се: децата, животните (посебно кучињата) и цвеќињата секако.
Читам коментар како ни се давале 500 денари за фризер ама 300 за брис на гинеколог биле многу. Абе просто да ви се чуди човек колку сте некогаш отидени од светов значи.
Поима немав кој е типот колку и да звучи невозможно. Тек сега дознав за него. Абе искрено да ти признаам, не сум баш у тек јас , слушам корејска музика и манијачам некои фаци на Јутуб. Арно шо се погоди на филм да ми влезе у уши музиката и да пребарам иначе ко од Марс сум падната Битно го пофалив малиот, има потенцијал
Некои гревови треба придонесот за здравство да им го дава фирмата на рака и после некој од фонд да иде да им го зема, па потоа кога ќе одат кај матичен пак да им се наплати за преглед, за да се свестат колку плаќаат уствари за здравство во државава и пак матичен доктор да ги дере. Отпосле нека споредуваат со фризерот.