Во Софија се околу 5.000, плус со организиран превоз од тука 1800. За во Белград нема организиран превоз, поскапо ќе фати, јас на Еуротурс глеам. Пс. На страната на Ед имаш турнеја, таму пишува цена на картите.
Треба да отвориме некоја тема каде што ќе можете слободно да се жалите за невработеност, за лоши услови, лоши работодавци и не знам ти што место што ги пополните темите каде што луѓето читаат и пишуваат за да најдат работа
Се одалечивме од убавината на пишаниот збор, човека што го краси, од перото на нашата душа и мастилото на нашата крв.
Јас знам оти не сум за на оваа планета ама ај. Зошто лажете ??? Зар не свативте досега дека токму тогаш почнуваат проблемите кога почнувате со лаги. Невешто се заплеткувате од лага во лага..и што е најлошо сами тонете во туѓите очи,и иако сте свесни за тоа продолжувате по истиот пат,мислејки дека ако продолжите по него сте постигнале некаков успех? Во голема заблуда сте.
На некултурните луѓе одговарај секогаш со култура! Не биди како нив Тимска работа - измислена именка кај нас значи е.Подобро снајди се некако сам ако можеш, зошто од тимска работа, ни Т нема.
За првото се согласувам со тебе... За тимската работа, не би рекла дека не постои... Ја има, еве јас со колешките функционираме така, за брзо и ефикасно работење неопходна е, па и за пријатна раб. атмосфера. Сепак реткост е во денешно време.
Уште денес сеуште се гледа во 17.30 ч, од утре мракот ќе ја замени светлината на денот... Почнува зимското сметање на времето, предвесник на убавината на зимата... Топол чај, книга, разговор покрај каминот...
Дали го видовте на роберто навали видеото од двете жени во ск што се забрадени и запалиле гавран и сакаат да го земат со себе а дечките не им даваат??? Леле морници ме лазат веќе 10 минути, дали магии прават? Амаааан какви работи постојат сеуштее ццц
Да, јас. На ТикТок уште вчера вечер излезе, ако има некој инфо што прават овие две и кои се нека сподели. Срамота, возрасни жени забегани во паметот.
Живот ко живот. Не се потресувам претерано за celebrity deaths, ама баш имав пуштено Friends кога ја слушнав веста. Исклучив, не знам да се адаптирам на веста ваљда. Не знам уште што би пишала. Млад сеуште да, но за жал денес и помлади умираат. Баш Лиза Кудроу(Фиби) славеше сега пред некој месец 60ти. Иако уствари цел cast можат комотно родители да ми бидат, сега ми текнува еднаш на татко ми кога цела у чуд ја пижле мало, му викам као ги знаеш Friends, а он генерација и растен со нив. Сепак мислам дека сите си ги смета(в) ме за Пријатели. Како и да е