Ја пушташ болвата На политички теми не коментирам. Немам намера да се расправам со секаков народ. Само сеир фаќам. Најинтересни ми се оние кои се расправаат за политички партии. Па клетви, пцовки, навреди еден тон. Разбирам да имаш симпатии спрема политичка партија. Ама некои се ептен задлабочени во тоа и ако имаш контра мислење, си го нае*ал.
Абе и јас не сум во политиката , ете така некогаш на некој пост знам нешто да искоментирам и шо викаш ќе се најде некој од тој 'секаков народ' и ќе ти се праи мангуп . Е такви ги обожавам
Абе да беше навистина така немаше да се бавиш со вакви глупости, и немаше да ти биде досадно ама ај. Реков колку и да не сакаме, буквално нема тема кај што не го спомна ова твое животно достигнување и гордост за исто.
А ти во тетратка си запишуваш кој каде и шо напишал или ? Не ме ни чуди шо немаш слободно време за да ти биде досадно
Не буквално по тоа те имам запамтено едино зошто буквално во секој втор пост го спомнуваш изгледа, ваљда затоа. Слободно време сепак е за попаметни работи и луѓе.
... Додека не дојдат first real world problems и почнат да исчезнуваат спонзорите. Ај сеа ако ми дозволиш, идам да читам за истите тие first world problems на раат.
Туу мер ќе одиш да читаш, а јас таман сакав малку да ти го позајмам спонзорот за да не бидиш љубоморна и да не кажеш дека незнам да делам
Епа ќе си го задржам за мене, немој да кажеш дека не ти понудив. Ај оди читај сега, ние ќе одиме да шетаме.