Да ама најбејсик пошо неам костум. Имам едно чипкано венче ќе го турам на глава, мјау. Тенкју иначе, повели
Види го ти Новаче, да не му се лути дома неговава, многу се опушта.... Ама оваа вееше српско знаме затоа он ја засакал знам јас...
Секој пут кoa ќе ми се испразнат слушалките, и коа морам да се возам у бус без нив, ми стануе повторно и повторно јасно зашо мрзам луѓе.
Се возам во автобус без притоа да слушам - Стани да седнам. Постара сум од тебе. Ми фалат расправиите со такви госпожи.
Реално другар зема од тие блутут JLB или како и да се викаат од 3 000 денара а јас земав од 600 сони со кабел. Кога споредив цената од неговите и цената на моите и звукот приметив дека моите вадат и подобар звук а башка и не се троши батерија зашто се жичани
Сакам да ги прашам тие шо јадете СТОБИ ФЛИПС, дали се сменети смоките??? Ние земаме од една турска продавница тука, и сега после неколку месеци пак земавме ама не се исти, не се ист вкус, а ќесето е исто. За црвените зборам.
Ќе има. Ко инфоцентар се осеќам по то на колку места имам пратено сликава оти сум возбудена и сите сакам да се возбудени. Од ко откажав жици во слушлки сум преродена. 22 саати ми траат активно слушање, си знам патот кон дома околу саат и черек ми е - цела недела не ги полнам а со жици не се расправам. Имам уште едни поефтинки 8 сати, а реално и тие скоро цела недела можат да ми крепат патот бегање кон дома али полош квалитет на звук и команди. Сакам да кажам, преродена сум. Мислам дека одамна немам симпано за слушалките, ем noise canceling, звукот топ, лесни за паузирање, не се плеткам. I'm a simp for wireless headset.
https://maps.app.goo.gl/1c72upgbsrtsaVth7 Beats ми се слушалките. другите ми се апла бош не знам шо се.
Јас, кога пробувајќи да се држам понастрана од драма, со добра намера и with the goodness of my heart, but then there's also my sweet little mouth, и од некоја тотално трета мистериозна причина и сплет на околности, завршувам во драма.
Испратив книга, песна, чоколадо, писмо и букет до симпатијата. Од тинејџер не сум го сторил ова,.... Месеци сум „во вртлог“ и, и, и,...не знам како ќе реагира, утре ќе го добие подарокот.
Преубав гест а воедно и ме потсети... Пред некој ден видов еден дечко носеше преубав букет, сите го гледаа како кој знае што да направил и многу му падна незгодно на дечкото.. Кај се се изгубија таквите што даваат поклони без причина и зошто осуди врз нив? Мислев нормално е да се посветува внимание на партнерот секој ден, а не само за некој повод...