Значи немате комуникација, и ти магично си и ја нашол адресата, и си и испратил пакет или шо и да е, и ваа некултурнава не го прифатила.
Безобразна, како не и е срам, некои ни една ружа немат видено од вампирот дома шо го знаат 50години, а оваа не прифатила цел букет и тоа од човек шо не го знае..... Инаку да го прашам дечково @SigmaMan , ти често ли праќаш такви поклончиња? Дали си креативен и дали испраќаш и нешто друго? Пушти и на мене нешто. Kiss mwa
Имаме скоро 8 месеци и што ти е гајле всушност? Која си или кој си ти? Од каде ваков заклучок? Кој рече дека е некултурна? Кај виде дека дома ѝ стигнал подарокот?
Реклами знам не се дозволени ама за анти реклами не знам. А не знам ни соодветна тема освен оваа па тука ќе пишам а морам некаде да се олеснам. Значи многу несериозен пристап и смештај. Значи си резервирав јас во вторникот за во сабота ,па се јавив уште и да потврдам на бројот и ми рече ок си е се. Кога денес случајно отварам меил и шо да видам ми пуштиле предлог за откажување. Без никакво објаснување. Само ,,неможиме да ве примиме ". Па да не отворев меил бе ? Да дојдев со мало дете таму и кај ќе спиев ај. Уште ѕвонам на истиот број ми вика не знам стварно чекај да прашам. Ми се јавува по 10 мин ми вика абе на одмор отишле мојве ,јас друго работам нема кој да ви отвори . Безобразна бев ама ми се споија жиците многу.
Report neka gi izbrisat od booking pa posle oni doma neka sr dogovorat so ke praat,glupa rabota nepismena
Aj vidi na linkot mislam ima dve opcii 1 report na property 2 report na nivnata aplikacija dokolku imas problem nekoj https://partner.booking.com/en-gb/h...itting-complaint-or-reporting-technical-issue
Многу ми е дебилно кога ќе видам некоја девојка ставила слики дечко и како и купил Диор, Версаче бла бла и пишала "најдобар дечкоооо".... Најдобар дека ти купува скапи поклони? Мене најдобар ми бил и дечко што немал за кафе, ама ваљда сите имаме различни дефиниции за "најдобар дечко"... П.С. Флекс е сама да можеш да си го купиш сето тоа (и пак не треба ни тогаш да се фалиш по социјални мрежи!!), а вака само се брукаш и правиш спонзоруша од себе.
Od iskustvo ti kazuvam za tie"so nemale za kafe bi bila soniv ovo ono" i tie musbeti posle odreden period ke se smeni gospodicnata i ke si pobarala next level (toa najveke e vo onie detski srednoskolski denovi) posleto sve si ebuva majkata
Од кога стана нормално 24 годишно девојче да доживее мозочен удар. Лани мислам дека 29 годишна девојка почина од истото.
Рекла срамота било кај нејзе дома да кажам оти не сум ручала зашто не сум се наоѓала дома така да барам нешто за јадење. Few days later, иста особа Требало сама да си го кренам и измијам филџанот од кафето зашто не сум била гостин кај неа друг да ми раскрева.
Не, воопшто. Никогаш нема да бидам љубоморна на некоја што добива поклони од дечковци, кога истите тие работи јас си ги купувам самата на себе Само секогаш мора да се пронајде некој и да се извреѓа па да почне да коментира.
Немој така, она е најпаметната Се една иста багра на членки пунат негативна енергија, како не им здосади веќе, на човек форумов да му се одмили од негативци.