Абе ја истиот израз го користам за нив, кога ќе ми се напнат за нешо, им викам од кога не си ебен ти? Знаеш ли како се бранат? Плус овој израз највише одговара на нив, пошо цело време се трудат да фатат нешо ама не успева нели.
Па, валјда потресена од тоа, што знам. Знам одеше често таа и Ск за себеси на некои контроли. И во право е @Adidas888, ја сфати поентата дека сите мажи мислат дека проблемите се решаваат со секс. @Curious cat јас ги прашувам, дали не се тепани од жена му, женска му.. Хаха
Изгледа членката не те разбра, другарка ти била нервозна и напната дека мајка и била во болница, а другар ти се шегувал дека немала с**с затоа била нервозна и напната, многу глупо размислување за мажите, па и некои жени така размислуваат, и како не е битно што мајка и била во болница, секако дека секој ќе е напнат знаејќи дека родителот е болен. Не се тепани ваквите мажи.
Јас прочитав дека Неговата мајка била во болница и се збунив зошто е релевантно, сега сфаќам кога убаво прочитав, во ред е.
На пар кој 10 години е во брак, да им верглаш за деца и кога некој друг ќе си го пофали своето, па "ајде да си дочекате и вие, што чекате уште", не е безосетно туку безобразно е. И не, не е исто ко на тазе земени да им го кажеш истото, пошо во прашање се 10 години (или не сакале, ама повеќе веројатно дека не можеле), а од друга страна од познаници и заеднички пријатели сигурно си чула дека одат во Њуборн, во Плодност и каде уште не, така да не е од немање осет туку правиш свесно подбуцнување. Што мака си имате толку да ве возбудува чепкање во туѓа болка, да ми е да знам... уствари не, не сакам да знам, сигурно е дно од кое нема подолу.
Од немање секс настанувал хормонски дисбаланс. И со секс се средувале пореметени хормони. Wow. Ги решивме сите гинеколошки проблеми, браос.
Ејј да, топ идеја. На нива, па да се фатат за мотиката малце, теретана нема да треба више, мотиката ќе си ја заврши целата работа плус у природа, на почист воздух. А најдобро што ќе дознаат како се раѓа лебот. Ееее да не им се слоши до толку, све на готово викаш? Мало морген. Затоа мотика поарно. Без алат нема занат.
Ако веќе не можеш да го добиеш она што го сакаш на твој начин, општоприфатлив начин или каков и да е друг начин, битно е да го извадиш максимумот од она што го имаш и да си секогаш благодарен за тоа што го имаш...а и ако не ти фали ништо, треба да си благодарен за се што имаш...