Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    20.320
    Допаѓања:
    190.009
    Масимо Дути-чиј нивен?
    Никогаш не разбрав шо е фамата со Зара, сите се исти, сезонава ништо носливо нема во ниеден мол. А мол е нормално за фаст фешн- облечи три пати и фрли. Квалитет као фаст фуд, за вкусови не се расправа.

На SummerGirl, sino.o.oka и GirlLove им се допаѓа ова.
  2. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    3.546
    Допаѓања:
    14.453
    Нее, зашо така бе? :?:

Ја па се опседнав у задно време, само нешо ми се свиѓа, обично бејзик ствари имаат добри, бар по мој вкус.
    Нешто со премногу детали, шаренила и чуда нејќам, тоа не го ни приметувам.
    За фустани да, грди ми се и мене нивните и ниеден не ми е по вкус ама секојдневните парчиња океј ми се.

А и ја порано викам ништо дека немаат и све им е катастрофа, а после го сменив мислењето.
    И све не може да ти се свиѓа фала Богу.
    Да речеме некои си 20% од колекцијата ми се во ред и би ги носела работите.

Имаат и чудни некои модели кои стварно не моеш да ги дефинираш и не сфаќаш како некој би лупал пари за тоа да го носи.
    Па на Индитекс нели, меѓу кои и Зара.

За квалитетот у право си, не е нишо посебен па затоа и на попусти зимам коа е она правата реална цена и коа вреди за истата, а по надувани цени не, ретко ако нешо ептен ми фати око и да проценам дека има посолиден материјал.

Ова зборам за ствариве од Зара, од тоа Масимо неам ништо, таму прескапо е, не е за обични смртници. :)

На steela.honey, Biljarkata и GirlLove им се допаѓа ова.
  3. Mumoftwo30

Mumoftwo30 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2023
    Пораки:
    3.709
    Допаѓања:
    10.455
    Смешки си, ти имаш ефтини очекувања, не знаеш да бидеш успешна сама очигледно, па ти треба маж да ти дава пари за задоволствата, не си ништо подобра од бившиот маж, моите очекувања се одлични наспрема твоите, за живот како твојот нит сум сонувала, нит сум сакала.
    Во брак со ваква особа да сум... хаос!

На steela.honey, Just.do.it и simoncelicius им се допаѓа ова.
  4. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    6.437
    Допаѓања:
    27.635
    Па богами и јас не сакам како твојот, се сама да правиш па уште и маж на глава да ти се качува :D.
    Јас бар ќар иам, а ти остани си со твојата огорченост и љубомора кон другите шо живеат подобро од тебе. Можеш сама да се лажеш дека ти е убаво ама од далеко се гледа дека не ти е па затоа плукаш по сите.

На Curious cat му/ѝ се допаѓа ова.
  5. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    17.039
    Допаѓања:
    130.926
    Зара има некои убави ствари, ама е скапа за наш стандард. :D

На Selena01 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Mumoftwo30

Mumoftwo30 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2023
    Пораки:
    3.709
    Допаѓања:
    10.455
    Хааххаахахаха, како да ти кажам дека не правам јас се? Туку си имаме взаемен компромис жено, ти мислиш дека имаш корист, а немаш, се понашаш како неспособна за сама да си обезбедиш за живот. Нит сум ти љубоморна нит имам за што, нас ни е дома супер, не глумиме еден на друг и не се криеме, твојот сигурно и не знае за акаунтов што ти постои тука, зошто тек тогаш тешко тебе ќе биде. Јас не живеам во лага, имам се што сум посакувала! Ти живеј си во лаги и инлузии.
    Ти подобро од мене со ваков став не можеш да живееш, така да смешки ти се репликиве, твојот живот е огорчен иако тоа не сакаш да си го признаеш.

На Just.do.it му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Curious cat

Curious cat Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2023
    Пораки:
    757
    Допаѓања:
    2.629
    @Adidas888 e мојот спирит анимал и има има бомбастичен пристап кон партнерот.

На Mnik, DELFINA81, MarigoldA и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. Curious cat

Curious cat Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2023
    Пораки:
    757
    Допаѓања:
    2.629
    Според тоа како и скокна се гледа колку си задоволна.

На christinnn, sino.o.oka, MarigoldA и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    6.437
    Допаѓања:
    27.635
    Среќен и задоволен човек не се замара другите шо праат и дали тоа било исправно или погрешно. Среќен и задоволен човек си гледа на него да му е убаво.
    Зошто тогаш се замараш со тоа шо праам јас? Шо и да праам за мене си праам, ако тоа шо го праам ме прави мене среќна и задоволна, која си ти да кажеш дека тоа е погрешно?

На Polyincognito, Gosh, GirlLove и 5 други им се допаѓа ова.
  10. Mumoftwo30

Mumoftwo30 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2023
    Пораки:
    3.709
    Допаѓања:
    10.455
    Јас имам право да коментирам и реплицирам на кого сакам на јавен форум, а ти ако ја поддржуваш си иста како неа, терај си и трај си во агонијата и лагата од живот и брак што си ја имаш замислено.

11. Mumoftwo30

Mumoftwo30 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2023
    Пораки:
    3.709
    Допаѓања:
    10.455
    Ама ич не се замарам што правиш ти, чим овде скришно по форуми си го грдиш сопругот што да се очекува за другите. Јас сум среќна и задоволна ти кажав по 100ти пат, баш ми е гајле дали веруваш или не. Чим си среќна до ваков живот и глумење, топ.

12. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    6.437
    Допаѓања:
    27.635
    Го грдам? Каде прочита дека го грдам? Напротив, јас најмногу си го фалам, оти како него такви многу ретки се. Шо да праам, сум имала среќа ;)

13. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.262
    Допаѓања:
    67.821
    Ајде доволно е од лични преписки, не е темава за тоа, ќе следува бришење и банирање понатаму.

На steela.honey, mira.mira и GirlLove им се допаѓа ова.
  14. INNERBEAUTY

INNERBEAUTY Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2017
    Пораки:
    2.520
    Допаѓања:
    5.796
    Ајде полајт тема, воедно и релевантна, кое време/ден отприлика ви е омилено за пазарување намирници? :?:
    И пазарувате еднаш неделно, организирано/неорганизирано или секој ден? Секој детаљ е битен. :D

СДК 2:Темана за танги е мелем за душа, :D
    со се лајкови од машки секако. Колку предвидлив можеш да бидеш?:D
    Ај сеа идам да видам шо се дешава во долна облека, боди и градници. Држете среќа. (fingers)

Последна измена: 14 ноември 2023
    На Космонаут, SummerGirl и Hisha им се допаѓа ова.
  15. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    20.320
    Допаѓања:
    190.009
    Секој ден рано рано со пензионерите. Па ќе видиш дека сите 4 самопослужни каси и уште двете со касиерки се полни редици, и уште еднаш нема да ти текне:D
    Сдк-Еве сега ќе одам по јајца(facepalm) .

Сдк2- да беше форумов лакмусова хартија, и да се боеше од проектирање лични фрустрации како киселина, зашто е форумов розев уствари?:wasntme:

На SummerGirl, INNERBEAUTY и Mumoftwo30 им се допаѓа ова.
  16. orevokrsacka

orevokrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2013
    Пораки:
    2.472
    Допаѓања:
    8.587
    Добродојдов и добро ве најдов на темава. :)
    Сакам да кажам... ме спопадна некој вирус пред 2-3 недели, ми се поремети и сон и расположение, замерувам за се и сешто, нон-стоп сум како во струја уклучена. :DДенес сцена како во "лажго, лажго". Прашувам еден - како си, тој вика-не баш добро. И јас: е многу ми е гајле, те прашав како си зошто таков е редот". :x
    Ваков "хумор" не е својствен за мене, не знам што ме спопадна. Можно ли е корона да беше, од "нормален" вирус сум немала вакви последици?
    Немам омилено време за пазарување, ама најчесто на враќање од работа. Пазарски намирници и купување повеќе продукти еднаш неделно, секојдневно само ситни потребштини.

На steela.honey, INNERBEAUTY и Biljarkata им се допаѓа ова.
  17. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    20.320
    Допаѓања:
    190.009
    :D
    Лонг ковид систер:worried:

На mira.mira и orevokrsacka им се допаѓа ова.
  18. MissChievous

MissChievous Форумски идол

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    4.455
    Допаѓања:
    25.123
    Константно организирање и одржување на ред на просторот наоколу е само-грижа.

На Mumoftwo30 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Anyshka

Anyshka Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2022
    Пораки:
    8.495
    Допаѓања:
    37.361
    И во Италија беа многу поефтини, тука ем неквалитет ем скапо, лански модели на елеци иста цена.
    Во маалски продавници е поквалитетно.

На Adidas888 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. MissChievous

MissChievous Форумски идол

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    4.455
    Допаѓања:
    25.123
    Преку недела, ако ептен нешто ми треба за ручек, пазарам после работа. Ако не е итно, приквечер. Сабота наутро, ама не ептен рано, после кафе и појадок.
    Не практикувам да пазарам на велико, не сакам да ми се пренатрупани фрижидерот и полиците. Башка што со испланирано пазарење повеќе штедам. :D

На SummerGirl и INNERBEAUTY им се допаѓа ова.