Благодарение на нашата добра администрација која е 90 % партизирана и полна со неспособни луѓе, паразити, луѓето се селат надвор. Ова не е моја констатација туку на многу луѓе. Па нека судат ваму на форумот кој треска глупости, а кој пишува безвеза
Како бе можат жениве да се шминкаат со тестерине во ДМ и слично? Пред 2-3 дена ги разгледувам тестерите и во исто време земавме 2 тестери со едно девојче и гледам она тргна со него. Мислев дека по грешка земала тестер место ново и таман да и кажам она го отвори и почна да го мачка на усни пред огледалцана. Значи колку луѓе предходно го отвориле и по раце го мачкале? Гадно е!
Каде се сега оние што летото кренаа паника дека иде нов огромен бран на ковид, дека болниците се полни ама никој не збори?
Испод чест ми е да препишувам на факултет. Ако не ти е вреден г*зот да учиш и да се мачиш шо мајка си барал на факс да се запишуваш? Или ради реда. И после имало неписмени кадри, епа има... Аа инаку Не. Изрод сум јас, неќам новогодишни китења, красења итн итн...
Не си изрод и ја одамна више неам желба за украсување, поминат ми е меракот, ни до китење ми е ни до ништо. Мајка ми се занимава дома со таа активност, триста украси иаме, џабе, не ми е ќејф.
Мојов сака да кити. Ама не ја кити убаво. И оттогаш не му дозволувам. Знаеш како беше накитена? Само напред. Му викам - А позади да ставеше некој лампион? И он ми вика - А зошто? Нема да се гледаат од позади. И сијаличките ги заплеткал.
На мојов му ги дадов ламбичките за надвор да ги стави горе врз терасата да висат, ни ги врзал ни ништо, така само ги ставил и тие паднале надоле . Му викам ајде остави, ти си само за да работиш и да ми носиш пари а јас ќе купувам и ќе ќитам дома
Тоа во Мк беше. Имавме околу 50 лампиони. И наместо да ги сложи боите, он направил све ми боје лепо стоје. А јас го гледам и си ќутам. Не му текна да ги стави прво сијаличките. Кога му се заплеткаа почна да пцуе. Овде завчера лепеше стикери на прозор. Убаво ги залепил.
Поубаво е прво ламбичките, за да не ти се плеткат со лампионите. Инаку и јас накрај ги ставив, оти прво купив лампиони па после ден два земав ламбички.
Заборавив да го пишам и ова . Откако ја накитив елката, мм ми вика, види за што даваме пари, за обични топки да висат на дрво. Му викам јас а таа вашата фудбалска топка каква е, и она е обична. Ми вика е не е обична таа. Му викам е како не е, се собрале куп мајмуни и трчат по топката а вие па уште поголеми мајмуни шо седете и гледате. јас барем моите топки за дома ги зиам
Ние ако сакаме да купиме нешто за нив тоа е давање пари за глупости. А они за што сакаат си трошат пари.