Брате бе вода немате уште? Цистерни обезбедиле викаш? Свака им част, колку сте привилигирани. Кај нас го нема тоа брате, ич не се замараат дали ти треба или не. Ценете го тоа.
Не само тоа, ми делува дека имаше психотичен напад на сцена. Човеков одамна не е во ред и се гледа, очигледно е. Ама ова е веќе уништување на сопствена репутација. А инаку да, во друг клип кажува, some people here pretend to be good but inside they are evil. Буквално, како потсвесно сам да се издаде. За разлика од пред 6, 7 или повеќе години, комплетно нормално делуваше или можеби се лажам.
Е то е ко немате од бога пратени власти кои се грижат за народот свој локален. Ти да видиш и со каков (дефектен) кружен тек не подновија сега, од една страна широк од друга тесен , зимово на мразојте вдуќани ќе им летаме со колите, ама ако нека се здрави и живи, битно напраја нешто не ко претходните... Го цениме ептен
Неаме брат, све хоштаплер до хоштаплер, а вие не смеете да се жалите, сон ви е таму. Слободно можеме да се замениме ако сакаш ама нема да сакаш, знам. Ооооо какво генијално решение е тоа, како дефектен немој така, тоа е иновативно нешто. Не ги карај плиз, сакај ги, поштувај ги и докажи ја својата лојалност. Локал патриот си или не си?
Кој зборува за Прилеп јас да слушнам сеа? Како е растрчан градоначалнико се работи турбо, се асфалтира се. Како не ми текна порано да отворам фирма за асфалт че напраев тро паричка.
Зато Бугарите се избугарија и го заебаја ЛаврО да врти со авионо одоколу на Грција и Турција и да закасни, за овај побегуљата да има време да му ја кидни
Нема да сакам, не си напуштам родна грутка јас туку така Сум патриот ама не од оние со бради и коњи шо јаваат Шо бе и вашио ко нашио домаќин се погоди?
Ииии кај ти текна ова, има логика. А бугар ако не се избугари кој друг, све да им ебам племе татарско. Од која врста на патриот си ти?
Помеѓу понудата на програмава, Елончо или Лавров, морам да кажам, вторава програма е поинтересна. Штета што немаше многу епизоди за гледање Сдк- на кое дереџе е паднат светов и јавните настапи на истиов .
Само Господ знае колку мразам љубомора и завидност меѓу пријателство. Глупачката па уште мисли дека добро манипулира, и ја камуфлира љубомората зад слатки насмевки.... А кој да и кажи дека манипулатор манипулира додека не дојди до контакт со поголем манипулатор. И тоа дека јас сум научна фантастика за нејзината самодоверба помала од мојот нокт на левата нога... Бедно пријателке, бедноо
Eпа дека Сатурн ми влезе. Специјално позз4е до Милена генерацијо моја 1994-96 на кои ни влегува колективно моментално. Исто така и до турата што помина влегување 1991-93.
Премногу филозофирање не е на арно. Премногу теоризирање, премалце практикалност. Мислам дека ова е најголем проблем на оваа/ие генерација/ии денес. Заедно со, но и резултат на информацискo (пре)оптоварување. Така денес, плус и со помош на интернетот, (како и форуми во овој случај) има достапно на дофат на клик психологии, филозофии, духовни начела (њу ејџ/"прогресивни" и "традиционални), инфлуенсерски мисли... и така до бескрај. А потоа секако плус и можноста и самиот да споделиш и учествуваш во сето ова. Дополнително и пробувајќи да се побегне од традиционалната статус-кво догматична средина која не мислела премногу за тајните на постоењето и Универзумот нели... Но сево ова доведува до спротивен ефект односно премногу теоризирање, идеализирање и филозофирање, како и прегорен мозок ...а премалку спроведување во пракса на теорезираното. А со тоа и навлегување во нова, навидум прогресивна, догматична средина. А со тоа и повторно еднодимензионални гледишта и (не) сфаќања.