По кој знае кој пат - луѓе, своите ментални болести не ги препишувајте на хороскопскиот знак - одете на психијатар! Мислам Нова година - нови вие, поработете на себе и запомнете - некогаш проблемот сте вие.
После години и заборавена лозинка па и јузер нејм. Поим неам ни дали некој се сеќава. Поздрав дечки. Кетрин.Моон
Знаете кој е најстрогочуваната тајна за патот до среќата и успехот? Спојлер: . Да си ги средите "стварите" . А потоа и се опкружите со луѓе кои си ги средиле "стварите" . Е така и се најдобро.
Е сеа дали има од оние што можда го слушнале, не/сфатиле, оние што уопште не би да го перципираат, досадно им е,оние кои го сметаат за непотребно, оние кои се преспасени за тоа, потоа оние што ќе пробаат да го извртат на 1000начини, евентуално само го мантраат напамет без длабински да го разбираат, потоа и спроведат, во ерата на мудреците и мудрувања 24/7 нели? Апсолутно. И тоа е штета навистина. Но дали е тоа ваш проблем и trainwreck во најава? Апсолутно не(освен ако не дозволите, види пак погоре). Иначе на темава имаше еден виц или коментар не се сеќавам, за враќањето на Исус преку раѓање од девица и предвидување на неговото раѓање од трите мудреци, take it chill за тоа и му е намената, Спојлер: . https://en.wikipedia.org/wiki/Star_of_Bethlehem имено, со среќа денес во пронаоѓањето на една девица и три мудреци.
Мудреци ли се, кралови ли се? Не го знам вицот, очигледно... ама, како вика рекламата ,,impossible is nothing,,.
немаше то а да ке ти немаше на елката сега такадае сега да немаше то дека ќе ти имаше тодае сега да деке елката немате да е накитена сега да дека немаше тода е сеа повторно во градотсега да дека немашетакасега немаше то нешто сега да кето диета така немораше да ќе ја имам сега за нова година да ќе бида мослабена сега дека немаше тода е сега нешто од политичката работа сега дека немаше мапата да ќе ја гледава сега па така да ќе ја контролирам сега нешто талат џафери сега да ќе немаше да ќе јанемаше така срам да ќе немашетосега така да мие то сега така немаше тодае сега овдека здравко чолич сега да жељко самарџиќ сега така немаше да ќее тој сега така да немораше сеа така немаше така иво охрида таква работа сега такаданемаше ова сега така сега
Tolku e zagaden vozduhot sto celoto naselenie e bolno od beli drobovi, pecenje na ocite , i i cesanje na snagata, grebenje na grloto.. Taka so zagaden vozduh vlegovme vo 2024 godina .Nisto ne se pravi za procistuvanje na vozduhot. Cetiri dena e nad 10 pm cesticki nad 175 i nedavaat besplaten avtobuski prevoz.
Во 2023 година избркав многу луѓе од мојот живот. Треба човек од време на време да прави чистка во животот. Тој ми ја разубави 2023 па заедно продолжуваме во 2024 година. А вам ви посакувам среќни празници, животот е убав.
Баш се прашував, дали само јас не разбирам . Некој новогодишен новоговор ќе да е. А можда и АИ се учи да збори македонски