Пак ова. Позз сесриња, во иднина(не само во Новава Година) искрено посакувам повеќе да се поддржуваме и издигаме едни со други, редно време е и прекупотребно! Спојлер: . А овие другиве можат да ни се придружат кога ќе пораснат.
Кање и Ева форевр. https://www.dailymail.co.uk/tvshowb...wife-Bianca-Censori-wearing-clothes-2024.html
Кои гревови и двајцата, он за у умноболница, она си го шитнала достоинството за пусти пари. Се спаси Ким, греота само децата, и таа Исток Запад шо и го пере мозокот.
Супер чим имаш добар имунитет не е тоа, така и да продолжиш. Да бе да едноставно здосаденосот од храна, некогаш и самиот организам кажува, да не се правам дека знам претпоставував. Се случува ова кај сите, и мене ми се случи два дена јадев многу малку количнски. Ќе се ти се врати апетитот кој знае до што е, да одеднаш така, а и се познава човек сам. Па можеби кога ќе почнеш да вежбаш ќе трошиш и ќе ти се врати апетититот и ќе се вратиш на стариот метаболизам. Па да овој период не се пази баш, ете ти дошло као одбранбен механизам, и тоа што викаш како и да не иде.
На Северо Запад мислиш? Се воа стои. Е сеа проблем плус е шо се работи за модни трендсетери. Ама па и веќе нормализиравме шетање по прслуци на улица, така да дај шта даш, увек може боље. Уше да нормализираме и се*с среде плоштад со публика ко на времето и ете ти утопија. Шо бе не ти се свиѓа? Go home feminism, you're drunk. Спојлер: .
Добро утро, од мојот кревет. Сакам да ви честитам Нова Година, нека ви биди среќна, исполнета, плодна во сите сфери шо ви треба. на десен образ на лев образ на десен образ на лев образ
Фала, на десен образ, и на тебе среќна нова, жива, на лев образ, здрава, на десен образ само убави моменти на лев образ Да не пукнеш ме изнасмеа
Разговор меѓу мене и пријателка за нејзиното дете, слушан од страна трета личност, повозрасна, скоро баба. Ние две зборуваме, таа и' се убацува на другаркава: еееее деее па и ти, ако си родила дете како Монт Еверест да си го качила, мислиш само ти си родила Во моментот двете преќутевме и ја игнориравме пошто не вреди, ама уште ме држи нервоза. За секој здраворазумен човек покрај сопственото раѓање и смрт, најмонументален настан во животот му е раѓање на дете. Не само од аспект на љубов, туку од аспект на нафаќање на улога која трае засекогаш и е најзахтевна, под услов да ја вршиш соодветно. На секое друго место си заменлив освен во животот на детето, и се' останато можеш да замениш: работа, држава, образование, партнер - ама од улога на родител, под услов да си нормална и здраворазумна личност - нема назад. И ај да е некој што нема деца можеби и ќе разберам, ама од мајка никогаш.
Седнав да читам каква е атмосферата на форумот во првите денови на 2024 и се фаќам за глава Значи само што почна годината пак нервозни форумџиките , си ги вадат очите Штом на форум не се трпите, тогаш не ни можам да ве замислам за у реален живот да седнете на кафе некаде, хахахаххаха , трета светска војна Си читам од страна и не можам да им се изначудам , па дали је могуче да се толку нервозни 80 % од форумџиките , лол , све е станато на лева нога. Ништо Херера, седи си мудро на страна и пиј си какао.
И на крај испаѓа дека другарките/другарите повеќе не почитуваат од роднините/братучедите. Немам многу другарки, пријателки имам многу, ама тие блиски што ми се секоја година не покануваат на роденден кај децата, за разлика од братучедите, исто и на мм другарите и на крштевка не поканувале, а братучедите не, не двојат од сите, нивно е да не поканат, наше е дали ќе одиме. Другаркава една баш сега ми се јави и не покани на роденден кај детето и многу ме израдува. Едит: и повеќе ми се оди кај другарки, отколку кај роднини, па таму стринки, тетки, вујни да ме замараат со непотребни прашања, и со реченицата "ајде па и на ваша глава", коса ми се крева од оваа реченица.
Уште полошо од нарцис, е прост нарцис. А уште полошо од тоа, е општество од собрани прости нарциси во куп, да солат "памет" и морал, си ги правдаат с*ањата, промовираат како нешто позитивно, евентуално проектираат на други класично, потоа напаѓајќи и омаложувајки ги сите позитивни човечки особини, мислејќи дека така ќе ги операт и упраат нивните с*ања, поединечно и колективно. И оној што озбилно мисли дека ова може да биде продуктивна иднина, и средина за прогрес и просветлување, а не trainwreck во најава, е или во озбилна делузија и denial, или надуван на тешки hopium дроги, како и да е подеднакво или уште полуд од нив. Е така.
Имаше некое меме на истаграм, као муж паѓа у очај од коа женска му конечно ќе го остаи од коа ја изварал по стоти пут, и доле прв коментар беше - па секако дека ќе бидам очаен, како ќе варам ако неам женска... И ондак то.
Во Гурмет (скопски Буњаковец, Тафталиџе, К-мол Ѓ.Петров) имаат добра вегетаријанска лазања со спанаќ и колач со вишни.