Па ваљда од секогаш. Ние ко бевме мали во 6 одевме на коледе и тоа цела населба вртевме. Денес мене ми дојдеа само 3 дечиња. Жално
Ако користиш у прав, онда овој руж можеш да го користиш, многу го користат за тоа. Стик овој, земи 01 или 02,пробај на вратот како ќе ти пасира на тенот. Ова имаш све у Müller, DM, Rossmann, Douglas исто мислам. Ма да можеш и тие тетките таму да ги прашаш, ќе ти кажат. Има и од другите марки исто слични нијансу, само зимај најсветли, или да пишува fare или light.
Сакам да кажам некои луѓе сите пари на светов да ги имаат, џабе кога не знаат да си купат квалитетни и убави работи и да се дотераат како што личи
Многу ми е мило што во Џамбо има селекција на минијатурни лампиончиња, ептен се такви мали цакани. Правев за Божиќ gingerbread house и направив минијатурно куќаре и за верверичката. И купив и малечко елкиче за НГ, таман да го накитам со лампиончињата, ептен мерак ми беше И ја средував ја цкцав изгубив ептен време, и после целиот тој труд ја гледам отишла да ми краде пак од лешниците што ни беа за коледарите. Значи стварно е безобразно животинче, глодар неблагодарен.
Позадината е - така правеле нивните и така им останало традиција, семејна. Само не знам кој бил првиот што ја почнал. Веројатно не му се чекало до Василица, сакал побрзо.