Сакам да кажам...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by k.i.m, Jan 30, 2014.

1. bicycle

bicycle Форумски идол

Ова апликацијава за пиење вода, еднаш ја инсталирав и многу ме напна шо на секој пола час/час ме тераше да пијам вода.

Cutiepie1 likes this.
  2. MissChievous

MissChievous Форумски идол

За сè по некоја апп. Потребни ми се периодов да се вратам назад на старото, некако изгубив осет што правам. Само fasting ми е нов интерес од вчера (па тестирам 2 апп), сакам да видам како е, дали стварно има бенефит. :D

Морам, стварно понекад заборавам и по саат-два да се напијам. Не ми сметаат нотификациите. :D

3. Hisha

Hisha Популарен член

:emo:You go girl:clap:

MissChievous likes this.
  4. bicycle

bicycle Форумски идол

Иста сум и јас,можеби сепак ќе морам пак да ја инсталирам

MissChievous likes this.
  5. INNERBEAUTY

INNERBEAUTY Популарен член

Dude you're overdоing it,:D , можда и затоа ја губиш желбата за работа на себе, дисциплина и организација во одредедени периоди.
    Breathe Monica.:D

8b8395a663756d62cfb7e13485e89ea8.jpg

poi, Srckata28, Gosh and 1 other person like this.
  6. pamelche

pamelche Форумски идол

Законски да се регулира, кога ќе се одржи интервју за работа да МОРА да дадат одговор после Х период.

Па те викаат на интервју во канцеларија, не може онлајн - ок. Од работа излегуваш порано или пак одиш подоцна на работа, за на крај да не ти кажат ни едно 'одбравме друг кандидат'.
    И не, не ги викате сите 50 апликанти на интервју. Па и да ги викате, потрудете се да оставите добар впечаток со тоа што ќе го испочитувате оној кој дошол,кој одвоил време, а пред се-тоа ви е и работа
    На вас ви треба човек, затоа сте ме повикале на разговор, не дека јас сум дошла бидејќи ми требаат пари и вие божем така ќе ми ги дадете.

А па оние што праќаат задачи за решавање, па ќе дадат некој рок помал од 48 часа, а еден куп работи да се направат - ги правиш, ги праќаш во рок и ништо не одговараат.

Безобразни!

Едит: почнав да го пишувам ова вчера, и во моментот ми се јавија да ме повикаат на второ интервју, после ХР интервју, техничко и решена задача - баш ме интересира сега што ќе ме имтервјуираат :|

Wish me luck :sun:

7. INNERBEAUTY

Епа оти де оти, или сите или никој, вака е очигледен snub и глупост.

https://www.dailymail.co.uk/tvshowb...ed-Margot-Robbie-Greta-Gerwig-Oscar-snub.html

https://www.dailymail.co.uk/tvshowb...-Gosling-DOES-nominated-supporting-actor.html

8. MissChievous

MissChievous Форумски идол

Не бе, каков overdoing it, па апликацииве се само за исхрана, физичка активност и медитација. Нешто што и вака и така пазам, само повремено ми треба подетално пратење со аппс за да добијам осет. Иначе никад не губам желба за работење на себе, баш спротивното, со години сум опседната. Ама кога сум тесна со време некогаш бирам да го послушам она гласчето на мрзата што ме убедува дека боље ќе ми е да бинџам серија, него ли да извежбам. Е кога ќе спојам такви две-три недели, тогаш се уозбилувам вака. А и сакам да пробувам нови нешта, ко сеа на пример fastening. :D

Polyincognito and INNERBEAUTY like this.
  9. Sweetlove_0312

Sweetlove_0312 Популарен член

Денес за прв пат после долго време се решив да ќе отворам на фемина и да продолжам пак со читање тука пораки така ме немаше долго време дека ќе гледав други активности работи така нешто сега ќе немаше да ќе седам многу на телефонот и по обичај немам план да че седам така многу на социјални мрежи само ги надгледувам така за да ќе проверам што има ново и тоа е сѐ. Јас ќе почнам поново од нова година да гледам на ова друштвено место како за забава лично за мене и така го развивам комуникативниот речник , :):Dво новата година по планираното ми се посака да ќе бидам само со полна пареа за дружење и така да ќе не се замарам премногу со негативните работи па сѐ што гледам отсега па натаму е само исклучиво позитива во секоја смисла на зборот.:)

10. Herrera

Herrera Популарен член

Каков натпревар :o. А само што ги критикував хрватите од минатиот пат.

Алал да им е , ги згазија на германскиве гомна.

Ххахахахахх фаците на германците скапани , посрани , пууу :puke:

Значи колку ми е убаво на душата ко гледам да губат германциве. Разлигавена нација, мислат дека се најдобри у сите спортови.

Епа нече мочи.

П.С. Извини брат вака, гледам ти ги поддржуваш, ама јас сум скроз контра.

Ете така, сега може да си легнеме да спиеме, утре не чека работа.

Cutiepie1, La-loca and quattro like this.
  11. quattro

quattro Популарен член

Ги чуваат силите за со Данска, далеку подруг ракомет беше овај и перфоманс за разлика од некни, од далеку се познава. А и Данска загуби вчера од Словенија. Тактизираат и двете, за целосниот перфоманс да го сочуваат за полу финалето за два дена. Данска ќе биде прав тест, тие играат ептен летечки и скроз брз ракомет, германците се слични ама се поспори тука во директната реализација. Се надевам ќе поминат и ќе закажат финале со Шведска. Сепак на крајот секогаш германците победуваат, Deutschland Europameister :muscle:

*И Данска/Шведска да освојат, исто како германци да освоеле оти и тие припаѓаат на германска група народи, така да no hate за германците толку :D

Last edited: Jan 24, 2024
    Herrera likes this.
  12. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Кое нарцисоидно гомно треба да бидеш, да собираш лајкови на туѓа несреќа, и да успееш секој ебан момент на себе да го свртиш, ти, па ти, па ти, тебе како тие, на некој друг лошо коа му е, па како тебе ти било истото кога ти се десило, па и јавно и на истиот ден?

Па маме му ебам, нека цркне и интернет и све, нека убрзаат со тоа соларни, моларни помрачувања, ова стокава психопатска да скапе у своите четри небитни зида, ви се плукнам у тоа болесниците, и у тие шо ве лајкаат и шо ви ги тапшаат.

IMG_20240124_222728.jpg IMG_20240124_222745.jpg

crimson, boo3, Angie1432 and 2 others like this.
  13. INNERBEAUTY

Господе Боже, Пресвета Маријо.
    #смајлиштосекрстнели #иодтоаштофрласветавода

Cutiepie1 likes this.
  14. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Цртав doodles и се опуштив.

15. faye

faye Истакнат член

Сдк од најмали нозе у градинка и во основно, па средно, факултет и на неколкуте работни места кои сум ги имала во животот обавезно имало по некоја особа полна со несигурности, ама желна за внимание, не артикулирано гласна на која хоби и е да е главна у клан и да ги озборува сите, да има дечко а флертува со се што е машко но да вади муабети за други како варале и други глупости, а не е вистина..

Да знаете ако озборувате заедно со ваква другарка истото во го прави и она на вас, си ги оговара сите другарки во круг.

Нејзината завидливост го свртува нејзиниот клан против личност која ништо не и згрешила, туку ете постои, но ете се јавуваат несигурностите...

Особено ако ти прозбори еден од нејзините симпатии.

Не знам дали е овоа некој архетип што ми е судено да ми се појавува низ животот, демон кој одвојува од луѓе кои сте си биле добри пријатели додека не пуштила отров несигурнава.

Или едноставно е нешто нормално насекаде...

Извинете на негативноста. Морав негде да споделам.

GirlLove and Polyincognito like this.
  16. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Дали ви се случило и вам? :lol:

Screenshot_20240125_102055.jpg

17. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Ова да се случи, одма сунет му праам :D

Curious cat, Lilkaa, Gosh and 2 others like this.
  18. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Да не имам и јас стар пријател после. Хаха.
    Па да пиши во машки домаќински.

Adidas888 likes this.
  19. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

*кастрација

20. Cutiepie1

Cutiepie1 Популарен член

Toa e dobro ili ne e losho, znachi deka ne e peder :wasntme: