Шведскааа.. каква не среќа имаат. Ајде сега Германија ќе врати во финале, прво Данска да се згази. Deutschland kämpfen und siegen !! Нашиве судии се од светска класа,мислам финалето го судеја претходниот турнир.
Golot regularen...ama na 2 razlika za Shvedska I napad za Francija...aut beshe za Shvedska..a ostana Francija vo napad...ama ne im e toa opravduvanje a I teshko beshe da se vidi
Многу теглење мајци , испопаѓаа данците на земја. п.с. @Cutiepie1 , тебе не ти се чини дека агресивно играат германците ?
Pregrubo, opasno e...gi nosi I publika teshko e da igrash protiv domakjin rakomet...ama Dancive imaat mnogu planovi, osven plan A, pa kje vidime.
Плачам од радост Многууууу ми е мило, се радувам и скокам од задоволство. Уффф брееее само така , алал да им е на Данска, успеаа да издржат и заслужено да победат. Само така, нека седат со наведнати глави германциве , моментално на тв даваат интервју оној Гола играчот на Германија и тренерот Тренерот уште да не заплака што ја разочарал цела германска нација. Ептен е тажен у фацата и многу разочаран САМО ТАКА, нека пукнат од нервоза Да им ебам племето германско скапано !!!!! БРАВО ДАНСКА !!!!
Ova e najjakoto video drugarke...ama nemam srce da go gledam do kraj...samo do 5:10...On I 2riot golman bea kluchni.
Го изгледав клипот сега, искрено тоа првенство го немам гледано оти во тоа време живеев во Катар и бев цело време на пат по светот работно. Дури сега гледам дека е било многу јак натпревар. Како и да е, денес беше најбитното ГЕРМАНИЈА да изгуби. Сега што и да се дешава понатаму, не е битно.
Цел ден си патам од неподнослива мигрена. Прво пробав на природен начин, кафе, овошје, чај.... Не помогна. После ибупрофен еден од 400, и оп мала промена... Да речам се намали болката, ама не исчезна, ама па барем поднослива беше.... Сега пак дојде до неподносливо, и уште еден ибупрофен.... Ако ова не помогни не знам шо. И да, сега чувстувам ураган во желудникот... Едно лечам, друго расипувам
Дали имате забележано колку себе-опсесивно стана времето во последниве неколку години? Не знам, ама како секој да стана плиток во мозокот, се што можат да зборуваат е кај отидов, шо праев, шо готвев, кога мочав.. Кога последен пат некој ве прашал како си без да е проследено со некакво барање за услуга? Станува се потешко да зборуваш со човек што има што да каже. Почнав да сецкам другари од истава прича. Јас јас и јас. Океј ти, иди гони се живеј сам тогаш, глава боли од тебе.
Jas stanav vo loso raspolozenie, eve posle dva saati se osekjam prekrasno, zatoa so sam izbrav taka. Ne dozvoluvajte problemite i mislite da ve “stisnat”. Sami sme odgovorni za sebe, nikoj nema da ni napravi da se osekjame ubavo ako sami ne odlucime. Na site sto go citate ova vi posakuvam ubav den, ubav vikend, ubava sabota i nasmevka na liceto
Пробај комбинирај го ибупрофенот со лексилиум, мене само така јаки мигрени ми помагаат. Најефикасно е ако лежиш во темна соба дур почнат да делуваат. Искрено, боље да зборат за себе, може и ќе најдеш муабет, него ли да зборат за други луѓе. Јас од такви не можам да се откачам, сè оговарачи наоколу.