Тонус и остали ржани и прдени лебови ако треба да те заситат, значи треба да те заситат. А не да се осеќаш ко цемент да си јадел од едно парче.
Што сеа јас, каква веза има ова со мене. Јес да сум родена во месецот на љубовта, подзнак Вага, да не речам олицетворение на Љубов, односно Љубовта е моја религија, ама тоа е сега друг муабет.
Од такви што се како тонус и тврди ржани прво вилицата ме боли од џвакање оти прекруто е, второ тешко ми е да го голтнам, трето ми е тешко на стомак после.
"Не се битни свекорите, золвата што мислат, вие двајца планирајте си го животот" Во меѓувреме они си го планираат животот кој ги вклучува свекорите и золвата, во нивно име кој требало да отстапи спрат, кој да се мажи жени за они да биле сами, без да бидат прашани тие подли свекори и золви Ама нивното мислење не било битно де...за нешто што ги вклучува нив, нивниот дом, нивниот ред.
Многу глупаво (или паметно) нешто сум приметила во врска со општеството тука. Тоа е дека на мажите не им е битна облеката кај жена туку се гледаат по онаа што му е привлечна и со најстарите алишта макар била. Така да жени не купувајте облека со цел да им се допаднете некому џабе е. Заштедете пари и труд
Па зависи до човекот. Некои и на најмал детал гледаат и приметуваат. А дали глупаво или паметно e ова, пак изглеа, за кого како. Точно. Ама треба на себе си првенствено да си се допаднеш иначе џабе е. Ти треба да си задоволна пред се. После се е полесно.
Ама приметив дека приметуваат кога ке се зближиш со некој. Вака на прв поглед зјапаат во таа што му е привлечна и ич не гледат по облеката.
Треба ли да коментираме кој изгуби ? Уаааа лузери германцииииии Браво бе Шветска Заслужено @quattro , без лутење друже , искрено и моиве ми пишале дека навивале за Германија Се фатив за глава ко прочитав И ми се направи меракот што победија Шветска Честитки
Па ќе се поправи ако јади неконтролирано, сепак има калориска вредност, не е со 0 калории. Лебовите од типот на Тонус најдобро е да се консумираат потпечени/затоплени во тостер, така омекнуваат кришките и имаат подобар вкус.
А да кажете као се вика тој шо ја изеба Северина на тоа видеото, жена му, децата кои му се, мајка му, татко му, да јадете гомна и за него, ви се плукнам у тоа гомната шовинистички, а коа си го дрвевте арно ви беше! Море не сте вие криви, него тие дебилките шо се котат со вас! Мрш!