Легендата вели дека некој стварно ја користи онаа грелката во купатило над врата што обично стои Да, за купатило, што ретко кој го грее. Трпам зима ама не и ладна вода. Е да, једино џакузи да се проба Или само лето. Иначе ќе се потепаме за водата
Jas se poparuvam,so zeska voda,plikovi imam posle po celo telo,pustam i grealka plus,taman ako vleze nekoj posle mene ke se slogira na mesto
Во CV место познавање на Word, предлагам да пишува- имам челични нерви да не го треснам компјутерот кога уредувам нешто во ворд и вордот сам ми преместува слики, текстови и чуда.
Он се бања со млака вода. Не трпи топло. Парното кога е пуштено, му пречи. Не издржува. Јас па со ладна вода ич не можам. И на одмор кога одиме он нема проблем за влегување во вода. Јас додека да влезам, тоа е настан.
Од кај знам, може и ја користи. Порано мала коа сум била имавме една таква и ја уклучувале. После се расипа па влечела мајка ми друга. После у стан живеев и преку зима нели централно, радијатор нормално и таму имаше, е тоа бања беше буквално, ни прежешко туку таман. Плус и кадa имаше. После се одучив, еве со години у ладно се бањам. Сеа ко што е па и релативно топла зима не се осеќа студ. Џакузи дааааааа. Обавезно. Да може најдобро да се овозможи купатило и со туш кабина и со када или џакузи. Само туш заебано е, остај шо е практичен, некад и опуштање ти треба, а го немаш тој луксуз.. @SummerGirl, а постои ли маж херој шо се бања у топла изгор вода? Ја не верувам, обично не трпат.
Што држава и народ ќе сме. Враќајќи се сретнав детенце на возраст од 6 до 7 година оставено карши универзитетот во чаршија. Ми падна жал му оставив колку имам и на крај го погалив го главчето, и ми се насмевна така, душичка мала. Што родител треба да си да го оставиш детето во 22:30 часот на тој студ. Ги кривам и родителите и државата бидеќи нема никаков социјален систем за да им помогме на тие луѓе, освен ако не прави некои глупости па да страда семејство, има и решение за тоа одземи им го детето и нека биде згрижено, не е должно да страда поради некого.
Јас таков маж не сум сретнала. Ама затоа знам мажи кои сакаат да си играат во вода. Жено... Би те однел кај трските, ама народ ќе не гледа.
Едно од најпаметните нешта што ги имам слушнато е да прекинам да сум relatable за негативни ствари. Особено кога воопшто не ги ни мислам. Пример, мислам дека едно од типични нешта кои доаѓаат во муабет со пријатели се тоа колку мразиме што утре мораме рано да станеме, мразиме понеделци, секој ден е ист итн. На некој начин така се поврзувам со другите, ќе се жалиме за типични ствари што се за жалење на некој хумористичен начин и тоа е small talkот. Иако е за некого ситно, нејќам веќе да се жалам за утра кога ми се омилен дел од денот. А многу ми е непријатно да скршам некому филм со тоа што ќе кажам нешто позитивно. Но ете, ако единствено заедничко нешто што сум го имала со тие пријатели е негативен став кон животот, не ни мора да сме пријатели.
What kind of first world problems stuff is this? Не, деновиве ја дефинитивно имам чувство ко да ми треба дежурен преведувач до мене да ми ги преведува динамикиве на z-iners, гугл не е доволен признавам. Ако успеав да разберам и е она што мислам ова и не е така лоша ствар.
@INNERBEAUTY Иако мислењето не го гледам веќе, песната е Tears from the moon - Conjure one ft. Sinead O'Connor
Ја најдов во sountrack-от баш oткако го пишав, затоа. Фала Поли. Сега можам мирно да спијам. Ова being, држење дистанца од вакви ствари слеш личности.
Хаха знам. Накратко во превод: не збори лошо за својот живот и за себе со другите дури и кога е дел од хумор, затоа што влегува во потсвеста.