Оооо, и ова даааа. Таква негатива не фаќа ради реда само, знам. Којзнае шо има доле.. Све намќори сме, точно. Ама, ете, не е до нас значи. Си има причина.
Минимум двајца, за колку повеќе е оптимално не знам. Стројник, сведоци, поп, разни геометриски фигури, зависи...
Кој тоа систем ве о*ади госпоѓо? Јас последно што слушнав се е супер и розово, променете само малце перспектива и се ќе биде т. е. веќе е во ред. #goodvibesonly Сајд ноут, Можда е и до воздухот И до Меркур, а потоа и до сателитите на Маск, како и да е. Можда мултидимензионалност е во прашање, кој би знаел да каже, мистериите на Универзумот се навистина бесконечни. #universe Спојлер: . Нив едино Македончето успеало да продре низ нибв и ги разреши, а потоа и говори за нив со 100%на сигурност.
Колку што е до Меркур, толку и до озонската дупка може да биде Постоеше еднаш една озонска дупка, за све беше крива. Одамна не сум ја чула, ај баш да видам каде е, што прави денес
Многу мразам луѓе што кога ќе побараш услуга од нив не викаат не, туку ќе те маткаат маткаат и на крај нема да ти завршат работа.
Од коа ќе престанеш да ги бараш, ќе видеш на кој колку си му важен. Иам една другарка, се породи, ајде честитаме, и ја снема, толку. Сакам да кажам, не мора да значи дека имам бебе и сите ве заборавив. Добро, зар вакви ќе станиме?
Колку далеку оди егото на некои од вас, да очекувате од една нова мајка покрај сите нови нешта што ги џонглира во животот, баш вам да ви се јавува. Оставете ја да си го гледа бебето и семејството, први ја побарајте и прашајте како е, прашајте да не и треба нешто помош чим сте толку подобри пријатели од неа.
E dobro pishi i, proverete ja sigurno i e teshko i e overwhelmed. Ako vredi i se poshtuvate napravte obid da bidete tuka za nea
Ja vikam da ne zameruvate, skroz novo iskustvo e i nov pocetok ostajte ja.. ako i posle se ve izbegava toa e .. Ja bi bila tuka ako mi znaci i da ne pishe ..
OK. Bahahahahahahaha nemam komentar Ti i nina koa pishuvate ,10 pati citam i pak pogreshno sfakam Yall be smt…
Многу сте осетливи вие жените. Значи 1 недела ако не се видите одма ука бука, растурање на пријателство. Ја со другар ми се немам 5 месеци видено. Ноќе во 3 да ми ѕвони за помош одма му излагам у пресрет, не го ни прашувам зошто/како.