Ко ќе се глупирам во животов со навлегување у драми, се надевам некој ќе ме потсети дека еден ден ќе умрам.
П.С. да не пишувам еден по друг пост, па тука Има моменти ко се прашувам да не живеам у погрешна држава Значи на човек косата ќе му побели од мене од тоа колку напнувам со корејска музика Ама ги сакам бе и корејците и јапонците (јапонски специјалитети, ммммм убавини ), ептен заразен ритам. @Ketchup , со тебе ми е заедничко што двајцата слушаме корејска музика, па уз пат да те поздравм со една песна, не знам дали ја знаеш групава. Мораш да ја чуеш песната, во срце погодува
Извини што ќе ти се умешам у штипки, кај го погоди денот денес Со поддршка од УНЕСКО, на 21 февруари секоја година се одбележува Меѓународниот ден на мајчиниот јазик со цел да се прослават повеќе од 6000 различни јазици кои се зборуваат во светот денес.
Колку и да ми се интересни оние "sunday reset" видеа, сепак не можам да сфатам како живеат луѓето во тој хаос, неоргазираност и општа прљавштина додека да дојде недела.
Она кога почнуваш најдобро да функционираш и размислуваш на кујнски шанк... и да ти се свиѓа! Што е ова, старост ли е? Кујнски шанк, место каде се почнува и се завршува. #животнимудрости
Го има ли и некој друг забележано лицето М.А. што коментира буквално на секоја втора објава на Фејсбук страни?
Не знам, на видева гледаш облека по земја, умацани плотни и мијалници, огромни купови садови, сè изместено, апла хаос, дури гадно е. Тоа не би можела да го поднесам и да доаѓам само за спиење. Да прескакам облека или да смрди пола стан од оставени садови. Освен ако намерно преувеличуваат за резултатите од чистењето да даваат поголемо задоволство.
Па не е тој ладен мала туку не те сака не му чуе за тебе.но има многу други кои можат љубов да ти пружатсакам да кажам ајде на пијачка
Леле, тие се бетер од јеховини сведоци. Постојано една ми спама во пораки и престанав да и' враќам. Сфаќам да понудат, ама кога велиш не сакам уште толку се силат.
Тоа е неромантизираната страна на менталните болести и општо животот на луѓето со сиромаштија, проблеми, болести и многу поголеми грижи. Си помислила ли на тоа?
Која сиромаштија кога истиот тој лик употребува и прескапа правосмукалка, и чистач на пареа, и 2 вида чогери, и 5-6 различни средства, за да го исчисти ултра опремениот стан.
Исто, мој близок другар се зачленил. Мозокот му е испран. Повлечен тип беше, и сеа мисли го освоил светот со Хербалајф. А бе ќе си напраиш шејк ми вели и за месец дена одма ослабува, ми вели. Одиме по семинари, се дружиме, па не во Александар Палас, Мериот... Нз каде. Зборуваме за здрава исхрана. Нови луѓе. Па, како имале многу приказни за слабеење луѓево да кажуваат, па некој 20 кг сибнал за 2 месеци. Многу позитива имало по состаноци. Ако пиеш шејк, демек не требало да вежбаш. Со кој ум се чудам, слушаат вакви глупости. Да не вежбаш и од хемија да ослабиш. Па праат групи на вибер, па се мерат кој колку грама е ослабен во денот хаха.