Па и све да ти е увек совршено дома, е ментална болест реално. И не збори она за хордање, него ли за овие шо чистат еднаш неделно. И глупо како споредуваш нечисто со сиромаштија... Понекад стварно се прашуем дали селективно читате, или од инат праите вака на секоја една тема и мислење, одма од контекст вадење?
Океј, не мора да биде сиромаштија, ама е едно од тие работи кои ги набројав. Факт е дека кога луѓето живеат во огромен хаос со натрупани садови, облека, неисчистено и сл. тоа си има позадина зашто никој не сака свесно да живее во штала. Имаше една што бесплатно им чистеше на такви луѓе, можете да ја погледнете. Ама да, сите сме за ментално здравје сѐ додека е кјут и доволно естетско за на тикток, денес отидов во кам и се засрамив пред продавачката па после тој трауматски настан го канализирав во мојот розев дневник тип на ментални проблеми.
Дааа, верувам дека многу луѓе сакаат да живеат со бубачки. Исто така веројатно и им ставаат имиња на бубашвабите. Потоа, прашината ја користат како декорација за Хелоуин. Кај има делулу апчиња за волку да си живеам во облаче?
Ајдееее, сосема друг муабет правиш. Буквално нема врска твоево со тоа што јас го кажувам погоре. Ама ако, нема везе, ти си знаеш која ти е намерата.
Spoiler Тогаш кога не можев да чистам поќе од еднаш неделно, а често и поретко... ✨I WAS DEPRESSED✨ Сакам да кажам мене веќе ми е Петок, а цел ден треба да помини пред да е Петок. Ама ако, има убавина и во Четврток. Леле звучам како еден кој не го сакам. Прокоментирав на поќе места, оваа е прва зима каде не се осеќам депресивно. Се држам. Не знам шо се смена. Оти сакам да можам формулава да ја повторувам секој пат.
Нема што да кажам буквално. Сакам некако да се искажам и имам зборови, сакам да напишам нешто ама не знам од кај да почнам. Животот ми е скроз различен од што си го замислував. Понекогаш ми се иде да идам у пм
Ова што променливо време ме мава на притисок ми е еден од знаците дека сум остарена Друг е што во Кам со госпоѓо ми се обраќаат. Тага.
Хехе и мене чичко некоја ме нарекува па не му се секирам ајде добро е се додека те викаат госпоѓо значи вредишне секому ете лично јас не би и рекол госпоѓо и јас на 42 ко 25 да имам ама тоа е не дека не сум убав ама ајде дене сум ни толку лош
Посебен респект до луѓето што не замараат кога се осеќаш антисоцијално. Поготово во 8 сабајле кога уште го немаш испиено кафето.