Ја да и јако е. Да можам и така би седела, не би се сушела со фен. Ем и струја заштедуваш, ем се одмараш. @GirlLove чил и кулирај бе женска. За се само се замараш. Знаеш после глава дека боли од тоа, епа боли. Заебана ствар ти е стресирањето.
Еднаш немавме струја дома, а полн бољерот, наполнет претходно пред да снема, и се избањав и коа после ми текна дека нема струја и како ќе исушам коса.. И што да праам, нема избор, си дремев така со пешкир, згора на тоа и се олади собата ама ни настинав ни ништо. Убаво е така да се дреме, опушта, релаксира.
И последно(извор на хумор нели) , кога мислат дека нема кој да ги прочита и прогледа низ нивните глупости што се толку уствари провидни и предвидливи.
Нивото на продуктивност денес ми е исто како тој кој на производ од маракуја, во описот на каталогот само напишал "пешн фрут" (баш така, на македонски) и во заграда ставил (манго, папаја) . Д пешн ис пешанинг
Луѓе што работат во пекари ако неќат да ги прашуваш за секое пециво со што е внатре, едноставно нека стават ливче пред секое со што е. Прашуваш за неколку и по некое време почнува да превртува очи и ајде побрзо малце, луѓе чекаат. Мислам јас не знам како да побарам што да земам ако не знам што ми нудиш ебате. ***** Туку некогаш кога се осеќам глупа, ми текнува на луѓево што мислат дека ако пазарат во Веро, купуваат поквалитетно јер поскапо.
Ќе бидам твојот ангел чувар додека сум жив. Ќе знам кога си тука и кога ќе бидеш во туѓи раце. Кога ќе видам дека се смееш, ќе се смеам и јас. Немаш право да се лутиш, мене ми е потешко. Мафтај ми на 5ти од горе А се почна со зборовите : - Здр, ми треба мала утеха И со сликата од изеденото парче торта . . .
Тргнав да пишувам тука ама се сетив дека имам книга за пишување. Штета е мисливе што моментално ги имам тука да ги оставам
Колку се некреативни луѓево со имињата што им ги даваат на децата, имам чувство дека секое трето дете во Македонија машко родено во 2023 или 2024 се вика Алексеј..
POV:"Пази сеа што ке направам: Ке чекам да дојде Недела коа спијат и одмораат лугето до подоцна и ке земам да бичкам со жагата" вррррррр вррррррр!!!