Во декември бев на родителска кај поголемиот син. Класната кажа дека едно од децата носело нож во училиште. Тоа дете е од една од оние држави кај што постојано има нереди, убиства, насилство.... Поминало со опомена. Следен пат ќе го избркаат.
Па прошлата недела убија млад дечко од Мавровско тука у Германија. Бил излезен у град навечер, се срчкале со овие пешки шо се дојдени, го нападнале и го удриле со шише лошо, ко шо разбрав. Починал во болница. Иначе, тука у мојов град, и околината, 90 посто од криминал што е сериозен, све е од нас ауслендери бе. Па и ние балканците нишо поарни. Еден прошлиот католички Велигден на девојката мала ќеркичка ја закла на сред бел ден у парк, излегол да ја прошета демек... И после ќе не бркале...
Абе Гош ете така јасно и гласно изјасни се, ете видиш ја те разбрав у топлите краишта на Јужна Америка ќе тераш. Ете иди у Истра, може и некој полу евентуално целосен Италијанец шо збори и хрватски плус најдеш. Тие и за шугар дедис и кугарисување ги бива.
Абе глеј, никад не се знае кај ќе ме однесе пасошот. Иначе, за малце ќе се навредев за воа кугарка...Со 32 годинки, i'm too old for sugar daddy, too young to be cougar mommy...
Зошто бе навреда, ја едвај чекам, баш на 32-3 почнува забавното И за кугарисување, евентуално пумасување? , И за шугар деди таман, сега многу е битно и дали ја гледаш чашата полуполна или полупразна. Иначе ја еднаш прашав од кога почнува границата за кугарисување, еве сега официјално прашувам и за све остало(пумасување и шугар дедисување нели) дека никој не одговори, и ете уште не знам.
Лео воли премладо. Можеби Старк е поотворен околу тоа прашање ако другата страна има добра понуда. Си кажа човекот дека Словенија е дил.
Ме сотревте денес значи, прво кугарка, па мајка, немате милост. Иначе, од кај тој впечаток дека иам деца? Ја викам од 40 плус се кугарки. Доста тиии, не се рчкај. Ма да ДиКаприо никад не ни би имал шанси кај мене... Ц, он иде со девојчиња 25 макс. После иде раскид.
До Меркур е Гош, не замерај. Абе ете се допишав, изгуглав, пумасување било од 30+ , а кугарисување 40+да, шугар дедисување исто 40+. Људи смирите се, ништа није под контролом.
Малта? Гибралтар? Гвајана? Е сеа Гвајана не е баш најсигурна во последно време. Ама плус се Карипските песочни плажи. Е сеа ако е за плажите... Барбадос, Антигва и Барбуда, Доминика, Бермуда, Кајманските, Вирџинските острови, Тринидад и Тобаго, Сант Лусиа. Овие последниве мислам и одма државјанство даваа ако инвестираш. Оф шор мор и такви работи.
Меркур лично уште малце, Сатурн уште малце повише. На крај сите ќе идеме на Југ изгледа не само Гош, Америка, евентуално Африка.