Па имаш месец за бебето, па 1/4 роденден, па 6 месеци, па 7/8 па роденден, прво запче, па проодело, па мама кажало
Кој не мрази понеделници? Не е нормален ондак. Секад некако чудно напето чувство обзема у недела навечер, ова уште од времето у школо коа идев може и градинка.
И. Џамбазов и неговиот препев Т'га за југ... Емотивно допираат зборовите посветени на нашите иселеници... Секој од нас има барем по еден член од фамилија, пријател, роднина во туѓина....
Се молат поќе Хербалајф да не ме смараат. Не пијам прашоци за да слабеам. Дали луѓево од Хербалајф имаат попаметна работа? Или само трујат со нивните отрови....
Да се само тие.... И од Натура Терапи се досадни. Маж ми се излажа да земе од нив капсули. Леле... Отекоа вториот пат. Му го запишале бројот и му досаѓаа да земе. И он им вика - Не, фала. Не треба. Во странство ќе одам.
Јас разговарав со едно девојче кое работи во Натура Терапи. Си кажа дека мораат да ѕвонат за да убедат да купиш. Земаат процент од тоа. И плус... Ги прислушкуваат разговорите. И ако не досаѓаат, рендани се од шефицата.
Капсулите му помогнаа на маж ми. Ама еднаш ако земеш од кај нив, си се зафркнал. Ќе ти се закачат како пијавици. И од Топ Шоп исти се.
Недела вечер како психолошки момент. Како потсетник за сите незавршени обврски додека си го носиш уморот од претходната недела. Ама ај, утре нов ден нова сила, нека ви биде убав
Имав еден прекрасен и релаксирачки викенд. Утре понеделник Се надевам дека нема да врне, мразам тмурно време. Тмурни се у луѓето повеќе. А бре богатство е огромно кога си имаш блиски другари и другарки. Со саати по кеј викендов со нив, на ручек, на кафе, на вечера, Сонцето не стопли. Мераци. Многу си ги сакам Благослов ми се, да ми се живи и здрави сите до еден.
Тапанот ми смета само, ептен гласен е, не можеш да го игнорираш. Ама морам да ги пофалам сега, само до 22 лупаа.
Те фаќаат sunday scaries? Знам дека е клише, ама стварно помага да имаш да имаш чил ноќна рутина, 2-3 саати пред спиење.