Од толку мислење не успеав ни да спијам, нема да ме остави главата да се релаксирам. А недела вечер веќе ми е метафора и за животот.
Сопружниците Л.П.С. (25) и М.П.С. (23) кои во петокот вечерта, држејќи се за раце скокнале од 17-от кат од висококатница во Нови Сад и, како што се сомнева, претходно ги убиле нивните деца, момчиња на возраст од три и една година, детално ја испланирале смртта, а инспекторите го бараат мотивот во секта. https://tocka.com.mk/vesti/474511/s...rule-dvajcata-se-samoubile-drzejki-se-za-race Добро, има ли нешто позитивно да се прочита на интернет у денешно време или се е црнила ? Каде и да отворам да читам вести, се некои тажни и негативни вести. И како сакаш народот да биде расположен ко се црнила околу него ? Се намќори и исфрустрирани личности кои поради сопствени грешки ја истураат лутината врз погрешни луѓе. Мислиш друг им е крив што сами паднале у тешки срања. Дајте малку позитива ако има надеж, ај да видам по темите на форумов дали има некакво расположение или се е е депресивно.
После период на интензивни чувства и бура на емоции и случувања што ми се случија претходната година настана тотална апатија кај мене. Мислам дека оваа година ќе биде посебно убава и ќе сум среќна. После 10 денови малце на прошетка во Франција, life is good
Иако сум строго против "тиктофикација" на се и брзото темпо што не зафати сите, сепак кога ќе видам километражни постови, поготово во активна дискусија едни под други на форумов, косава ми се крева.
Никогаш нема да сфатам како изневеруваат партнер луѓе Мене па ми е жал да отидам кај друга фризерка на шишање, не па кај друг дечко. Да, светица сум, фала богу.
И ја не би. Во живот 3 имам сменето. Другар ми еднашка отиде кај друг, кога се врати назад кај истиот, берберот му се понашаше како член на фамилија да му убил. Ете го, од тогаш секој месец кај друг оди. Не може да се вдоми кај некој бербер. Од едно, на друго столче седнува, газ место не го држи.
Убаво ми беше порано...некако лоши времиња дојдоа... Убави луѓе со убава душа...свадби некои се веселат...има една мома целата е Психа. Сакам да бидам како неа. Многу умна момичка. Прв пат гледам вакво нешто. И не го кажувам тоа за секој. Не дека ми можете нешто. Така.
Jas kaj eden ist berber odam mozhebi 10 godini, se sluci samo ednas da se nalutime za neshto 6 meseci ne pojdov, i smeniv vo toj period 2ca nikoj ne mi odgovarashe, i se vrativ pak.
Но хејт ми е муабетот. Ама сериозно. Било ден на нешто на Албанците, па дошол некој на функција во нашиов град. Кој појма немам. Тоа полиции врие сите полицајци на должност и недолжност ги свикале на секој ќош да чуваат стража. За шо бе лични? Сериозни сте? Кој доаѓа, Доналд Трамп? Дали некој се замара воопшто со ова? Искрено малце ми е смешно шо вака постапуваме за некој небитни работи, циркус држава
Нареден пат кога ќе те фати помисли дека може да е и полошо, на пр. може да е Понеделник вечер минус слободата што ја имаш во Недела цел ден за релаксирање, и моментално ќе ти помине и ќе се опаметиш, евентуално добиеш нервен слом, ама има живот и после тоа.
Дали ви се има случено нешто на некој датум, и отпосле, некогаш и години години отпосле да дознаете дека некој и без да се знаете имал поврзано искуство/дешавка на истиот тој датум. Wow . #universe #endlessmysteries
Не ми се има случено...а, интересно ли е? Ми се има случено да запаметат родендени на другари што по никоја цена не ги заборавам а, годишници не паметам.
Ништо посекси од маж што те чува и купува се што ќе посакаш. Кога стварно сакаш жена, ќе се трудиш. И стварно така било.