хахаххахаха, неееее, доволен е маж ми, стварно срце не ми дава да правам бељи. Ептен ми е љубовче, со пердув душа , ем ми оди по газот. Кај ќе најдам друг шо толку ќе ме тинтре мислиш принцезата од Монако сум
Оние што спремаат отров на други сами на крај дочекуваат сами да се отрујат од истиот, т. е веќе се отруени иако несвесни, иначе не би се бавеле со вакви глупости.
Секогаш коа има лото Среда и Сабота, веке околу 2 години си пишувам бројки без да уплатам и си проверувам колку ке погодам хаха мax ми се 3
Значи алал да ти е како успеваш да ме изнервираш и повредиш. Таман си се допаднав конечно после подолго време сама на себе, онака да сум си задоволна од изглед и коа ми кажува "Абе ти пак се здебели" ... И мене толку ми треба. А за воља на вистината ја подослабев и има разлика од летоска и зимскиве месеци па и уште планирам, у процес сум и сеа ми го кажува ова, а претходно не. Каков комплексаш тежок сум, одма си наоѓам милион мани, сеа не ги приметувам туку напротив, коа сме кај телото. Не ми треба друг да ми каже, ја одма се фрустрирам обично што не е случај овојпат. И сеа пак се напнав и у глава ми се врти тоа.. Да не криво глеам можда ја.. Ако сакаш да ме повредиш јади гомна за изглед и готова сум, си ја постигаш целта. Гнасни створења без грам осет ова го праат. Дали до толку бе не им сече празната лејкa и јазикот им е побрз од умот или вистина до толку се безчувствителни? Знам дека не треба да се замарам ама се замарам и тоа многу. Ама за инат нема да ми ја срушиш самодовербата, каква таква е сепак малку почнав да ја имам. ✨ Само мотивација ќе се трудам да ми бидат ваквите гомнојадци.
Абе да, знам, и ја си викам не се замарај, ама будалата се замара. Поголемо е од мене. Едино за инат да речам нема да се замарам, тоа само пали кај мене.
Така. Во едното уво ти влезе, од другото да ти излезе. Ти си го знаеш телото најдобро. Не е битно што мисли друг.