Е да. Ова е интересното. Зошто ли секогаш тој што не треба, тој маани ти наоѓа за све? Непишано правило некако е ова. За било што нека е.. Абе глеј си твоја работа и твој двор шо се замараш со други. Никад нема да им дое памет на овие, тешко нив.
Јас од секогаш сум била слаба, еден период и премногу, дури коските ми се познаваа, и ми се случија некои работи, и од стрес се поправив и таман ми дојдоа килограмите 4-5, не ни јадев тогаш. Сите си мислат дека од стрес само се слабее, ама не е точно, од стрес и те како се поправа. И две личности од 60+ години што имаат над 100 килограми се дрзнаа да ми искоментираат дека многу сум се поправила, а бе гледајте вие колкави сте, па после коментирајте за другите. А баш послабиве ми искоментираа "немој да си слабеела, сите коски ти се познаваа, сега си таман". Не знам што е со народов. А не размислуваат дека некој што е поправен може е од болест или пие некоја хормонска терапија.
Гомнојадци се големи, осет да се немало чоече. Они немаат огледало, затоа не знаат.. Стварно, убаво викаш, покрупни каде - каде од тебе и они се дрзнуваат да коментираат.. Шо да им речеш на ова не знам. Гревчиња. Ама ете, некои од нас одма на срце си ставаат упм, нормално знам дека не треба ама не можам некад против тоа да идам. А и толку се едуцирани. Ќе видат некој кој стварно е со вишок кг и одма, свиња само гнете, ждере и се тови, а појма немаат дали и каква позадина има зад тоа. После сакаме децата да се ко што треба и да нема булинг, а стариве возрасни волови го праат тоа.
Една од најдобрите изреки што сум ги прочитала е- Не можеш да разбудиш човек кој се преправа дека спие. И ова ми текнува секогаш кога некој ми набива грижа на совест зашто не сакам да помогнам на човек кој не сака да му се помогне.
Мене нека ме тужат Моите не ги вакцинирам Не може невакцинирано дете да зарази вакцинирано. Нека дадат документ на писмено дека вакцините не влијаат штетно. Тикви у расол за тие што навиваат за вакцинација
Ај не се брукај и ти ко оној членот што смара 24/7. Ти дај документ на писмено дека влијаат штетно 100%. Од вакви несовесни ко тебе до овде сме кај што сме. Еј мајката колку не размислувате значи.
Првата вакцина е напраена пред 200+ години Има доста генерации шо сме здрави прави, а сме ги примиле сите. 2001 сум сѐ иам примено шо треба. Здрава, права, способна за сѐ. Моја генерација и деца имаат више. Поише штети воздухот шо го дише твоето дете, Скопската вода пуна со хлор, преку лето се топиш ако искочиш надвор. Јадеме све и свашта, ама не вакцините се проблем. Докажани вакцини. А твоето дете ако не се вакцинира и се зарази, прво е опасно за него.
Слободно не ги вакцинирај. Ама ако ти се разболат од некоја болест не ги носи на лекар, лечи ги со тревки и бајачки. Ајт.
Моите не сакаат да ги вакцинираат тие кои ги ставаат вакцините, заради нус појави од 1 вакцина. Не се надитрувам тука Сакам само да кажам дека они си пробуваат, ако можат да ги стават, зошто да не. Еве пример за коронашките вакцини, и јас сум жив што не се вакцинирав и тие што се вакцинираа помал дел останаа живи Nма разлика Ама ако, ставајте страни тела во вашето тело Слободно . . .
Сеа рамниш коронашките вакцини кои беа скроз нови и непроверени со оние што 100 години се употребуваат? Епа секоја чест.. А и муабетов ич не ти е на место ама тоа е, така си програмиран и ти и истомислениците твои.
1. Научи прво што е вакцина и како се прави ПЛИС Пред да речеш СТРАНО тело 2. https://historyofvaccines.org/blog/what-would-a-world-without-vaccines-look-like Widespread vaccination has helped to eliminate smallpox and polio from Europe and made previously common diseases become rare. By getting vaccinated, people are protected against serious illness, and sometimes death, from vaccine-preventable diseases https://www.cdc.gov/vaccines/parents/diseases/forgot-14-diseases.html
Значи преку qr од ЈСП и нивниот фејк распоред. Гледаш кога имаш автобус рано сабајле па си планираш кога да станеш, па тој не доаѓа, па чекаш уште 20 минути за друг и се туфкаш дали ќе стасаш таму кај што ќе идеш. И ајде стигаш. И си викаш ај супер, овој од покасно ќе го фатам следно. Па следниот пат па тој касни или го нема. И тоа збориме за линија што поврзува фрекфентна населба со Центар. После ме караат луѓе зашто сум личност што често подранува. Е од вакви работи
Не ми е срам да признаам дека ми надојдоа солзи од новата реклама на t-mobile. Ме потсети на сè што е и сè што може да биде.
Амин Секој ден ги пцујам. А еден ден ако им касни плата, готовоо А ние шо касниме сегде Сто пати искачам порано, да го чекам автобусот и џабе
Успеав да закажам на фризер за релативно краток рок. Поизненадена не сум била. *** Нејсе, читам некни едно интервју каде отворено се вреѓа одредена група која го воздигнала човекот и се прашувам, дали оние што ја читаат се свесни колку деградирачко е тоа за нив? Како, еве ме кај сум ама не се знаеме. Од пониската класа сте. Буквално тоа беше пораката. Само што фетиш е ова за мнозинството. Не само што ќе бидат задоволни од прочитаното, туку и ќе го дискутираат уште долго време. *** Далеку од фан, али денес видеово имаше поента. Ме мрзи да расправам, али накратко тоа е. Спојлер
Моите деца се специјалки. Од овошје само портокал и мандарини јадат и тоа само со кора. Ако е без кора нема ни да го чепнат.