Оти? Ради тоа Богородица вајбс ли? Иначе една птица не знам како се викаше ми кажа дека имаш нешо у Јарец само нез шо, шо ти мења и подзнак+?
Лавот крева его малце поише нели? А добро у месечина шо си? Ја - Овен - Јарец - Риби Секако инаетот тука си е со вакви знаци и ваков карактер, рибите малце ме вадат ама и ептееен флегма ме праат.
Иначе кога веќе сме тука, дечки ако сакате целосно да си ја знаете судбината, да си проверите MC знакот па може да збориме, вака не.
Коа си правиме карта може да го видиме? И на која страна може да правиме ако знаеш да ми кажеш. Мука мучам никој нејќе да ми види јадна ја
Пошо да бев јарец подзнак ќе ми се паднеа натални венера и марс во водолија во 2ра куќа, меркур во риби во 3та, бинго.
На страна групи, јас сум скроз „за“ да се отворат двете теми, ОСОБЕНО ПРВАТА. Not even joking (намерно ова ) Значи прејак наслов
Каков е тој мс знак и кому каков му треба? Иначе менувам знак, подзнак и месечина познати и други непознати куќи, за куќа на море. Само озбилни понуди во иМбокс