Може да значи, да. Ама сепак зависи од личност до личност како се носи, а и останатата поставеност во картата. Лавчињата во добра форма баш знаат да бидат неегоисти и срцки од се срце. Поготово ако се работи за на пр. Водолија да го балансира. Тогаш инаетот сеуште постои по потреба да, јер ипак Лав(ица), ама во помала мера. Како и да е, Лавови или не, кажете му не на егото децо, и да на срцето, и секако љубовта! Позз, вашата романтична Вага подзнак, МС Лав(ица) и Водолија стелиумска.
Оди ти на море, јас морам да го заменам кучата Ајде тивко сега, да видиме Инер шо ќе каже, тоа е многу битно
Извинете ама поглуп знак од Водолија нема….не знае ни шо сака,ни кај тера,ни ништо,не можаммм со водолија никако да се разберам
Иначе, Сонце во (соѕ.) Риби. Имав идеја да направам еден социјален експеримент, слеш музички предизвик со денови во Месечината, ама во меѓувреме заборавив. Како и да е, еве за денес, Месечина во (соѕ.)Овен Ај сеа Добра Ноќ!
Таман помалку работа. Сите „кошкања“ на едно место кога селектираат за чистка - цела тема, работа сведена на минимум
Порано било нормално да се даваат, поточно подаруваат гранчиња од цвеќиња. Ќе поминел некој, ако види некој во дворот ќе го праша, ќе се замуабетат и ем цвеќе, ем муабет, ем некогаш и ново пријателство. Сега многу пооттуѓени станаа луѓето (плус повеќето живеат во стан и оваа пракса е потешко да се одржи кога не гледаш дека има цвеќе за да си побараш гранче ) и оваа пракса не само што ја нема туку луѓето се срамат заради тоа што пак овие можат да кажат „види ја оваа, наместо да купи....“, што е тотално погрешно зошто така опстојувале со години некои видови растенија. Затоа, многу ме радува кога ќе видам вака некој кога ќе пише и мораше да го споделам и овде
Фала на советот, да ти кажам искрено и маж ми изреагира ептен нервозно и спомна да го тужиме. Убаво си пишала, до душа и јас според ситуација реагирам, но вакво понашање не можам да му прогледам кроз прсти. Мислам дека немаше да му падне круната од глава ако каже едно ИЗВИНИ, ете не мора да даде салфета да се избришам додека крв течеше по земја. Доволно ќе беше само извинувањето оти ќе знам дека не ме изигнорирал, дека сепак покажал дека му е жал. И тоа ме изнервира уште повеќе за да ги контактирам полицијата.
Лавот е кревок нз зошто сите мислат дека егото иди од таму. Јас секош велам, со знакот ми почнува хороскопот. Ќе да до то. Прво, па најважно. Едит. После читав за MC и то е дел шо не го памтам јер памтам "големите" три знак, подзнак, месечина или по мое, оган, оган, вода. Ама Бик бил MC кај мене.
Ау јас така видов еднаш како една жена летна од точокот.Страшно цел ден се тресев.Возачот одма викна брза помош и може повеќе од 1ч разговараше со жената .Жената беше свесна и контактибилна ама шоферот постапи одма правилно. А овој твојот е само за шмерцгелд да го тужиш па да се превоспита малку. Пасош носешли секогаш?Јас не носам.
Ќе се самоцитирам, озбилно, што ако те заследат, што со тоа? Некако почнаа почесто да заследуваат, прашувам зошто не знам.
Ништо посебно, им се допаднало некое твое мислење и те заследиле. Така е најчесто. И да те следат не е ништо посебно, со следењето има опција на профил во Новости да се гледа активноста на тие што се следат ама никој не го гледа тоа.
Вага во Венера. Водолија имам во Марс, Уран и Нептун. Меркур Шкорпија, а исто така и МС во Шкорпија. Сега ќе ме натерате да читам за ова MC, чим збори за судбината, да знам дали да одам даље...
Што знам ама големо его имаат лавовите и самобендисани скроз се. Центар пажња мора нели по секоја цена? Од една страна тоа е одлично за самодовербата ваша ама иритирате бе. Како и да е, терсене луѓе обично се тоа. Што е па ова МС и како се пресметува? @INNERBEAUTY пишала ама не сконтав што е.
Фала ти. Видов ама мене ова шпанско село ми е, појма неам ни што ни како. Спојлер https://horoscopes.astro-seek.com/c...ta_metoda=1&dominanta_rulership=1#tabs_redraw