Чил даун Мелинда, ако сум фина спрема тебе, понекогаш е култура во прашање,евентуално Вага подзнак, не значи и автоматски дека 100% сакам/морам да/мора да сакам да те *****. Шо е бе со луѓево. Do you even meditate in silence bruh?
https://24.mk/details/dedo-se-bori-...-rabotata-bidejkji-ne-ja-pushtaat-vo-gradinka Ако некој го знае дедово, нека ми пише контакт број во порака. Би го чувала детево додека тој е на работа за без никаков паричен надоместок, додека ја прими третата вакцина.
Сакам да кажам дека сум уморна и гла ме боли и ко за инает ✨не можам да спијам✨. Мислам не онака да сум во кузнај кој сон туку самиот процес на да легнам, да мирувам и евентуално да заспијам. Нешто шо практикував и ми успева во последно.
Колку е се подобро откако ќе заминат трујачите и токсичните.можеби неможеме да вратиме тоа што сме оштетени материјално и емотивно но да се надеваме на подобро во иднина белки господ ќе прогледа ќе има светла точка и звезда и за мене.господе прати ми ангел чувар.
Не знам зошто, ама кога гледам фотографии или видеа од Њујорк од '90ите, осеќам bitter sweet носталгија што ми ја јаде душата. ¯\_(ツ)_/¯
Разгеле и мене сликањето за лк и пасош ми беше на 5 ти до сега поминаа 15 дена а порака нема, сакам да прашам дали ти стигна абер дека е готов или ти сам ќе си провериш?
Зависи кај си сликан? Јас се сликав во Беко и ми рекоа за месец дена ќе биде готов, СМС не ми стигна ама отидов проверив и ми рекоа дека уствари било за 45 работни дена. Тоа месец дена било неточна информација.
Исто во Беко, мене ми рекоа за 15 дена од кога го прочитав твоето мислење проверив на сајтот и пишува уште е во процес..
И кај мене така стои. Јас имам инфо дека пасошите биле изработени ама ги мрзело да го сменат статусот, наводно...
Гледам Алфа ТВ онлајн моментално, уште трае емисијата , се јавуваат луѓето.... и пак се враќаме на темата МАКЕДОНЦИТЕ несреќни @MissChievous , одма на тебе ми текна , дај некое објаснување зошто е тоа така
Објаснувањето е дека само шо ќе видиш ваква водителка и само шо ќе ги слушниш гледачите шо се јавуваат, одма некоја депресија те мава и ти се будат несреќни чувства Туку кај може да се прочита извештајот за среќа?
Искрено, лично сметам дека има некаква поврзаност со ова. Македонија е што би се рекло, сама по себе посебно место во Универзумот, со посебни космички правила. Како функционираат... ваљда, космичките правила во Македонија. https://www.slobodnaevropa.mk/a/хаос-со-платите-функционери-со-над-2-илјади-наставници-со-200-евра-плата/32427512.html
Не си лоша личност, никому не штетиш директно, ама затоа се однесуваш надмено према друг само затоа што во главата си имаш зацртано глупа хиерархија и како поинаку би се однесувала кон тој што е испод тебе. Не си лоша личност, никому не штетиш директно, ама затоа се собирате со алапачите исти како тебе и јадете гомна за животот на другите. Не си лоша личност, никому не штетиш директно, ама затоа осудуваш и хејташ сè што е поразлично од твојата замисла. Не си лоша личност, никому не штетиш директно, ама затоа сереш за раката што те храни пошто нели премногу се цениш за да си задоволна со тоа што го добиваш, иако апсолутно ништо не нудиш и раката може да те рогне со една мала чврга и да те снема засекогаш. Не си лоша личност, никому не штетиш директно, ама затоа сè ти смета, само кукаш, ќењаш, давиш, труеш, блуеш отров насекаде и секогаш. Не си лоша личност, никому не штетиш директно, ама затоа кармата враќа кога-тогаш, само бидејќи имаш недостаток на самосвест нема ни да знаеш зошто срањето ти се дешава, пошо ништо лошо немаш напраено. Директно.