EH eve jas sakam da kazam deka , nema sto da se kaze se si se gleda. Se se gleda i prati. Strasno nesto e toa.
СДК дека треба да се врати под итно воен рок за момчиња и девојки. Секој нов ден сум сè повеќе изненадена дека сме ги смениле улогите. Жените станаа мажи, мажите - жени. Не е ок. Не е ок да имаме пеперутки што не знаат да се одбранат, снајдат и да имаат животни вештини. Ко ретардоси се шетаат несфатениве генерации
Јас oтварам уши кога некој не се согласува со мене, да видам што има да каже, но не сакам кога некој не ме убаво чита, иако потенцирав. Ќе ја оставам сценава од Mean Girls, се надевам добро ќе објасни за каков поглед кон скромноста како добра особина зборував.
Јас сум за англицизми и користам многу. Ама користење на англицизам врз веќе постоечки збор со посебно значење во македонски јазик е некст левел. Исто ко да почнеме "бетер" да го користиме за "подобро", наместо "полошо".
Добро утро или добар ден Знаете што вели Ѓаволот кога жената ќе стане од спиење? - Опаааа, конкуренција
Порано се гледав со еден, јас имав 29, он 26 и пази, тетка му не ме сакаше мн пошто сум била постара и така ништо не бидна..... Неќел да се жени, сите ќе му биле љубоморни пошо он ќе бидел сам ко ќе славеле 15 години матура. И таквимитија работи. И сеа погодете шо. Он си има женска, постара уште 2 години од мене . Па и уште бе сака да ме поздрави, мрш таму, мафни ми се од пред очи. Ќао.
Јас сум генерација 1985 , маж ми е 1988 , ама на фаца он е постар со брчки, јас помладо изгледам од него. Нема шанси некој да рече дека јас сум постарата, плус по понашање он е посмирен и посериозен, а јас понервозна и со детско понашање. Ххахахах не бе , и на скоро 40 години сум дете , не ми иде памет, супер ми е вака без додатни обврски и стресови П.С. Ај малку корејска музика
Маж ми е 7 месеци постар од мене. Јас сум 1987, а он 1986. Изгледа постаро. Како да има 40 години. Само челото му е со брчки. Има и по некое бело влакно. Јас изгледам помлада. Му викам - За 10 години ќе мислат дека сум ти ќерка.