Аман со која рака да се крстам не знам,или со нога најдобро,абе извини вака да те прашам,кога доаѓа 00h некои демони да не те напаѓаат тебе?
Па, ако го сака него и тој неа нека бидат заедно...ама јас не можам да ја сакам неа...посилно е од мене...
Подоцна се вклучив во дискусијата и го коментирав само тој дел што го фатив на последните мислења - за фантомите, не за сите. Секаде има луѓе што ќе бидат контра нешто. Секако дека се изначитав и коментари од луѓе кои се против тие протести. На таквите, сите им се ставаа со контра-аргументи. Изгледав и многу видеа од некои од протестите на кои се гледаа реките од луѓе кои им се придружиле на земјоделците и им ракоплескаа.
На човек му е лесно да проценува други луѓе од својата привилегирана положба, но нема да му е лесно да е на нивно место. Ќе го боли и болката ќе го пржи.
Шунка по дефиниција и кога нарачуваме тост викаме тост со шунка и кашкавал а јадеме посебна од Виетнам.
Не сум видела женски по миничи на работа и школо, колку што сум видела малоумници што кенкаат за тоа и " соодветен дрес код". Намалете со порничите.
Мислам дека има и пилешка шунка Којзнае што ставаат во тостовите. Нарачуваш тост со млечен кашкавал, а они ставаат растителен.