Види сеа, ја вака ги јадам баш, добро и со доматен сос, со кечап не ама со сирење ми се нај, дури и без ништо ги сакам, ако се од поквалитетните, Дивела секако отпаѓа од игра, скраја да е. А Италијанците поздрави ми ги, кажи им да се не стресираат толку, губат лепота, а тоа е лошо. Нив им доликува секогаш да се убави. Уште ќе тераме со предизвиков, не е проблем, само што почнавме. Нека се приклучат и другите нека не заебаваат и да тупат мозок со безвезни и бескорисни теми, барем вака ќе се полабави и опуштени, ќе им годи гарантирам.
Јас дур размислувам од кој агол да кажам нешто на другарка, каде има можност и да не ми верва (ама знам дека ќе сфати дека е сериозно), but then again been there done that. Не е дека совеста ќе ми е чиста иако ќе е олеснителна околност, ако ме послуша ќе се заштити и то ми е поважно па чак ме неќела после. И ај да се релаксирам, си идам од вежбање спремам вечера, гледам јутуб видео од јутуберка шо оооодамна ја немам гледано. Пресреќна. Отворам видеото и ете поплачив со неа дур објаснуваше зошто ја немало веќе пола година. И така. Са да готвам и мерам на вага за утре. Хелти шит, ти реков ми рече. За темата со музички предизвик, јас ве чекам да дојдите на ден 1 да ви се приклучам.
Зш? Акни ги сите по ред шо ти мења тоа. Нема везе. Ама како сакаш. Имаш идеја за следниот шо да биде ама нешто шо го немало, да не се повторува?
Да не фати некој од там, па се секираш? Ја со што се најде дома ако ме мрзи да идам до маркет. Убави ми се и со кечап и со сосче. Што има везе, и 2та се од домати...
Ауууууууууууу, не важи за мене така? Знаев. Не е исто. Има разлика. Мразам кечап плус. Ете Италијанката ти кажува како се јадат, не се контрај и ти сеа аман.
Е зш де Завиткав в гла дека мора да е од ден 1 да не спамам наеднаш со поќе деној. Отворам на неколку дена да видам до кој ден сте, ајде нема уште многу. Инаку немам видено што сте имале до сега за да е нешто различно. Али ако немало носталгија челенџ до сега, count me in. Ако памтите комтно дајте ми ознака да не промаршам идното.
За следниов пуштаме ЧетЏипити. Му ги даваме старите предизвици и му викаме нов да ни направи без повторување. Пробано, работи.
Некои од нас сме и сиромашни, the audacity people have these days. Лажам, мене ми се многу убави со сиренце и кечап. Тебе тој италијанецот многу те научи изгледа снао. Се надевам научи да готвиш други италијански специјалитети и ќе не изненадиш.
@bicycle, уф добро е, нема да умре некој итаљанец ради мене... Оти ја ги јадам со сирење и патлиџан, или со кечап И мајонез, али омилено ми е со вегета и кисело млеко...