Оливија Вајлд и Тејлор Свифт you snooze, you loose darlings...Спиете ли мирно ве прашувам? А можевте да бидете прва/и дами на Европа, ама вие си знаете...
Rock i metal go proglasuvam za umreno vo Prilep ovaa nedela i minatiov period(se nadevam vo idnina ce se popravat)
Како се вика таа болест да спиеш по 12 часа без мака? Си легнав синоќа во 19:30 и станувам дури сега. Со повремени будење за вода, толку. Си се чудам самата на себе....
Премореност. Ако си била недоволно наспана деновите уназад се акумулирал заморот и телото си бара одмор. Ми се дешавало многу пати. Ама нема поубаво чувство од тоа да се разбудиш свежо и наспано. Само и премногу сон не чини, 7-8 часа не за џабе е најидеално.
Мене доволни ми се 3-4 часа спиење, кога спијам повеќе од 5-6 часа како пијана сум, глава ме боли и цел ден сум поспана.
Добро утро Еуро па па се распеал маж ми уште по сабајле , негов фаворит си беше Холандија Туку фрчат слики по нетов од поларна светлина синоќа....нит сум видела, ништо, си заспавме кај 22 часот и дури сабајлево ги читам резултатите Романтики на квадрат али за млади тоа, јас дека пензионер , добро имам уште 12 години на 50 години да се пензионирам Остана уште некое кретаивно хоби да си најдам за стар години.... Ги преслушав сите рефрени на песните од Евровизија годинава и си стојам на моето. За мои уши Латвија фаворит Не била лоша бе и песната на Холандија, ја дека од прво слушање јок си велам не е тоа тоа,,,, ама после трето, четврто слушање може да почнам да денсам
И да знаеш дека нема, не гледав годинава само на тикток нешто што ми е појави и ми се згади каков сатанизам кој тоа гледа бре ужас, никад веќе тоа нема да гледам
Стана натпревар кој од кој поглупо ќе се облече. Што е тоа мажи во фустани, сукњи, со нокти, нашминкани... Нивно право си е ама така да излезат и да ги гледа народ, ужас. Со години не гледам, така само гласањето го фатив, па да ни е страв да ги гледаме, страшни беа, како маскенбал да беше, а не Евровизија.
Што е најтрагичното тоа е интересно и wow доживљај отиде светов упм Све ненормално и забегано стана нормално
Аман,немој и тука,одма ќе ти скокнат од реинбоу заедницата Па тоа бранење, бранење, виножита и еднорози..... Тоа е,кога го укинаја воениот рок, помодерни и понашминкани од нас жените ќе се. Тоа не сум јас, тоа зборува љубомората од мене
https://a1on.mk/macedonia/video-nov..._Hoa7zcoxSY2RZ8Iyj1WZK-gdFb5Akyd16EHIOn_81Tnt поголем маж од било кој маж у државава!!!
А на документите што ни пишува? Северна, т.е. мене уште ми се со Македонија, чекам името да го вратат, ќе дочекам можеби.
Во евровизискава сезона налетав на throwback од Евровизија 2004, и ме мавна шок дека тоа било пред 20 факинг години I feel really old
СДК колку и да се тешки луѓето за дружење толку и не можеш без нив. Самотијата за никого не е добра дури и да се дружиш со погрешни. Потешко е осамен отколку со лоши луѓе.
Значи кај си резервирате летниковци во природа нели ко на татко ви да се, уште на крај ко ќе се најадете ко свињи, вака ќе оставите. Ова го видов денес сабајле, веројатно било од вчера. Значи следен пат видам ли некои да слават роденден во природа/парк останувам до крај. И видам ли не си соберат ѓубрето, ќе ги направам партал, па кур ме боли дали имало деца или други луѓе. Барем децата да знаат како НЕ треба во природа да се однесуваат. Џабе ни се нас и не знам какви паркови и зеленила и све кога не знаеме ко луѓе да се понашаме и да ги чуваме. Платете си кафана/игротека ако не ви се чисти мме.
Супер за тебе што така си се научила да функционираш ама на многу луѓе премалку им е ова. Некад па се дешава да ми се доста и мене волку часа спиење и понаспана да сум отколку ако се преиспијам преку 8 часа, зависи ама воглавно најсвежо се осеќам со 7-8, зависи и нели дали квалитетно сум отспала, ако е со будења и расонувања цело време - ништо тогаш, ќе станам и одма утепан денот. Ми треба одмор, си земаа данок безброј непроспиените ноќи порано, коа функционирав ко зомби. И сеа знае да се дешава ова ама подобро е каде - каде.