Тој што е работлив и се труди е секако у опција и на 25/27+ сигурно нема да е broke. Погрешно е да се води некоја по илузии дека постои таква врска без пари која ќе трае освен ако не е изманипулирана. Од друга страна мило ми е што се освестуваат се повеќе но гледам и машки како нивната мрзеливост ја правдаат со тоа како женските биле спонзоруши, пропратено со некои срцепарајучи постови на карта сожалување, каде реално не постои ниедна друга причина освен мрзливост.
Jas pa sekos vikam, ako klavame na kantar se da klajme, a ne samo edno strano. Ne deka mi menuva mnogu dali ima brajcha, dali ima pari ova ona, bitno mi e dali gi ceni parite i opshto kako gleda. Indikator kako broj 1 ako sekos se finansiite, move on.
Не бирај по заработка или по наследено, бирај по сѐ само по салдото немој. Или, како си сакаш така направи си.
Интервју со Влада Урошевиќ, 88 години. Да не држи здравје и памет барем половина како него, топ не не бие. Сп @Bratot
Искрено има фамилии што имале многу пари па ги прокоцкале. Ако некој има пари кога ќе го запознаеш не значи дека секогаш ќе има. Убаво е да се биде човек со амбиција, да сакаш да се унапредуваш во професија, да заработуваш, да си дозволиш да го имаш тоа што сакаш, да знаеш да ги вложуваш парите, да си го олесниш животот, па и за децата да обезбедиш убав живот кога веќе ќе си фамилија. Убаво е и да си најдеш ист партнер. Ама итс нот а факинг дил ако зимам 10.000 рецимо повеќе од партнерот или тој од мене. Важно е да не лаже, да не ги крие своите пари во заедница и да бидете едно и колку и да имате со компромиси да си ги раководите. Според мене и не се живее во илузија, дека ќе сме милионери на 30 40 години.
Еве ја, спонзоруша Ќути таму, ние од комунизмот сме, појма немаме од либерал-капитализам. На оваа инфлација богами, мислам .... дај да погуглам кој милијардер е тужно разведен сега брзо Втора среќа, ако не па трета
Јао, бИкСо, сама си праам кеш, ама без "колица". Сега се прибирам дома, спуд работев, а то се добро плача
Штета што денес се изгубија сите вредности, па се гледа се низ призмата на парите Подобро скромен живот со хармонија, љубов, исполнетост, почит отколку трка за луксуз, престиж. Парите се потребни за да се има нормален живот, но има други работи кои имаат далеку повеќе вредност, но трчајќи по нешто....се губи се она друго
Леле, и ти ли си алергична на возење како мене ? Ела, од денес најбољи другарки ќе бидеме Шо е спуд појма немам, со здравје да ги е.аваш парите @Ugly Duckling ... фала на трудот, не познајем господина
Спуд е спид демек брзо, итна помош... Како се вели на вашиО јаСик поим неам. Шнел?) Денес ко шо беше гужва, побрзо е со јавен превоз
She take my money well I'm in need Yeah, she's a triflin' friend indeed Oh, she's a gold digger Way over town that digs on me Now, I ain't sayin' she a gold digger (When I'm in need) But she ain't messin' with no broke - (She give me money) Now, I ain't sayin' she a gold digger (When I'm in need) But she ain't messin' with no broke -