Гледате нели како луѓето си зборуваат само за себе. Јас вака, јас така јас онака. Јас бев ваму, јас оноа направив. Јас, јас, јас. Почнав да избегнувам ваков тип на луѓе и ми е многу поубаво. Луѓе, што не ни те прашуваат, како си и се замислуваат дека се центар на внимание, па си водат монолзи. Ќао.
https://www.facebook.com/share/v/Y89hvB2CnDY5ejRH/?mibextid=WC7FNe Е вакви квалификувани. Ова е не знам која глупост по ред што ја слушнав за Систина последната година. Станаа како Градска.
https://www.dailymail.co.uk/tvshowb...ng-divorce-two-year-fever-dream-marriage.html "If there was a way to divorce on grounds of temporary insanity, he would''. Шала настрана, стварно да постоеше начин, се прашувам колку луѓе ќе ја искористеа шансата? Епа толку од Бен и Џен ваљда? Туку зошто вака грме?
Сакам да кажам дека кога нема шо да се прае си идам на форумот. Ако сакам да се нервирам одам у темата Свекрви и снаи или така нешто беше и се нервирам за сите снаи и свекрви. Ако сакам да се карам одам во темата гатање и баење и таму си бркам работа. Денеска некако не сум расположен ни за едното ни за другото сакам да кулирам. На волко му е дебел врато оти сам си ги колел овците - па си довложив во крипто.
Да, да, нема да останат они неебани без гајле. Така мислеле тие, толку е едноставно тоа ама се зафркнале. Ќе си бркаат луѓето своја работа, кој може да ги спречи?
Каде ли е сега онај шо се фалеше и пребираше низ маркети дека немало ништо квалитетно, да види шо е квалитет. LeЌa
Цел живот копнеам по права коса. Ехххх колку им е убаво на тие што си имаат метла коса. Ќе се избања и нема гајле, а не ова моево, се разлетало на сите страни, па чешлај , па со гел мазни. А да си имав права коса како и да се шишаш секако ќе ти стои, ќе си имаш фризуричка.
Не знам како се вика, само мене ме мачи што не ми е права косата. Ќе си рече човек , ај да сменам малку со шишки и баш вака личам. Затоа реков, да си имав права коса ко метла , ехеееее раат ќе си бев оти како и да се исчешлаш ќе ти стои. Тоа е
Другар... Грешка голема си направил. Ништо не правиш ако леќата не е странска. И ако не е био. Зошто некои мислат дека поскапото е секогаш поквалитетно?
Забележав дека се повеќе стануваат застапени. Ова е ера на нарцисизам. Еднаш ќе искочиш и мозокот ќе ти го дупнат затоа што устата им работи само за себе, и тоа еднаш шо ќе те прашаат "и ти како си" нема да го дослушаат, ќе си продужат со абе супер за тебе да видиш јас..
Одам во аптека и гледам дека хигиеничарката го чистиле подот. Свртев од другата страна, да не газам на чистеното, да не мора повторно да чисти. И таа што е као раководител ми вика: "Дечко, помини си каде сакаш, како што гледаш секако не е ништо чисто", онака, со презир кон чистачката. И реков: "Моиве очи гледаат дека е супер чисто, ќе свртам не ми е проблем". Се вцрвени целата, збор не рече повеќе. На излегување таа што чистеше ми се насмевна само и ми рече: "Имајте убав ден". Бреeeј што стока луѓе сме. Ниту трошка човечност не е останато во нас.
Нејзината мајка објасни дека претходно работела во државна за потоа да се префрли во Систина. Вработената со врски била од др.етничка националност ( што е најмалку важно), мајката револтирано го потенцираше тоа. Систина барем да образложи на која основа го брка девојчето без врски, дали има некоја грешка во работењето и дали е квалификувана и стручна за таа позиција. Кога ќе дојдат до фатални грешки само за да го зголемат буџетот на болницата никој нема да одговара. Баш како во случајот од мислењето на членката @Skyler И сеуште не разбирам зошто се прават ковид тестови на товар на пациентот, кога за оперативен зафат истото треба да е вклучено во цената. Толку се стручни и квалификувани што на крајот министерот за здравство кука како младите бегаат од земјата и дека треба нешто да се превземе, кога и тој самиот знае за вработувањето со врски.
Дали знаете дека на вашиот 19ти, односно 32ри роденден положбата на планетите на небото (поточно Сонцето нормално, потоа и Месечината, Венера, Марс и Меркур) e идентична како и на денот на вашето раѓање. Тоа се случува само еднаш, односно два пати во животен век. И е поради (враќањето на) Сатурн(28-32г.), односно Месечевите Чворови(18г.), како Јупитер(12г. ) што е уствари и истата разлика од 19тиот до 32риот роденден, ова side note. Значи прилично голема ствар. Односно Универзумот ви дава шанса за нов почеток. E така.
Мојата лепотица од 5 кила најмногу сака да ги растргне ваквите. Рже не се држе. Оди па разбери Дали постои ветеринарен психијатар и зошто не?
Не знам бици, боље од ката моја што од шушнување се потресува. Јас овде куче немам чуено да лае.. Па и толку стабилни не чини, моља ти се