Што е со оние парови кои личат на брат и сестра, повеќе од родени брат и сестра? Која е таа патологија?
Не е патологија, психологија е https://www.psychologytoday.com/int.../202112/9-reasons-why-many-couples-look-alike Also, мистериите на универзумот се бесконечни. Замисли, како успеваат да се најдат...
Чинам никогаш нема да си имам работа со некои машки што нон-стоп трчаат по жени. Еднаш кога стасав на работа кога работевме хонорарно имаше еден тип со една познаничка и ја прашав одговорната кој е тој. Ми кажа дека и бил дечко на таа и дека работел во голема фирма и земал голема плата. Без оглед на тоа што беше исклучително убав не би сакала ништо со него понатаму. Нека си ја гледа женската. Сакам да кажам многу женски го облетуваат у нема да му недостига моето безначајно мало внимание. Не сакам да размислувам и да влегувам во врска со женскари.
Колку мразам пљуење по улица. Особено од мажите, жена фала бого неам видено така да прави. Абе тоа кога ќе земе да влече со грлото и со носот, влече ли влече шо посилно за да го слушне цело маало и ПУУУУУ!!! Ама онака сочно, гласно и филмски ќе ја залепе на улицата. Фуј! Одвратни свињи!!
Додека работев во маркет еден дистрибутер секогаш се закачаше со мене. Еднаш ми вика Те молам дај ми еднаш за да одам во рајот