Уште ли имаш beef со луѓето со четворката? Мислам дека е време да ги оставиш луѓето на раат да си се радуваат на потомството...
Исто како мојава коса да си ја опишала, многу ми се мрси, секакви шампони пробав, џабе, имам тенко влакно, не држи ни фенирана, ни пеглана, ни виткана, од фризер до дома ќе ми се испрчи.
Сакам да кажам дека посељачки од денеска никогаш не сум се испонашал у животот, обично сум многу смирен ама денеска у ујп им е*ав мајката на сите пa и до обезбедување допре да се смируваме. Така ме извадиле од такт шо и сам неможам да си поверувам шо сум направил.
Ах, фала ти, знам дека на профилнава многу млада личам... Поентата беше уствари чим еднаш ти се спојат жиците, више нема назад... Не ти падна на секунда криво шо си се врати у Македонија од Германија, коа виде со шо пациенти си имаш работа?
Не гош не ми падна ни секунда криво, горе е бетер од тука. Иначе да ти кажам може и ќе останам вака идиот, некако ми годи издиши се и оди си, шо ќе чадам јас цел ден нека чадат другите. 28 макс си, профилната ти е шта да ти причам
Зависи шо работиш, мене не ми се свиѓаше , ни работа ни начин на живот ни тоа шо треба да работиш по 200 саати за да остане нешто. Башка германец не видов а тие шо ги видов беа нацисти и само мигранти . Ако си снајдена убаво, и шпрекаш германски не е лоша, убава е земјата. Ја по умот те мислев сликата ти е многу хентаи хц, ама топ си уживај.
Да ве известам поради ваша безбедност, линковите од ТИКТОК кои ги постирате овде го даваат вашиот профил, име и слика на вашиот ТИКТИК профил. Доколку постирате овде тикток линкови, подобро не ставај те ваша слика и име на тикток профилот доколку не сакате некој да ве знае.
Колега денес на работа вртеше по мајстори чешмата дома да дојдат да му ја поправат, вода му пуштала и кога е сопрена. Човеков на 10 места се јави, секаде беа зафатени, еден само му рече ќе дојдам од понеделник, ама да знаеш под 5000 денари работна рака не ми е..
Убава организација направиле. Вечер ќе ви биде малце хаос зошто Дојчланд игра, ама немате гајле На Ред Бул Арена во Лајпциг ќе играат Португалија, Холандија, Франција и Хрватска. И од осмина финале натпревари. Навивам за Хрватска и Германија. Од секош сум навивал за Германија, се надевам ќе оди далеку, ама овај пат ќе дадам поголема поддршка за нашите.
Му праат филмови, моите имаат еден лик, секоја нова година ни иде, пошто традиционално имаме квар секоја нова година, да е жив и здрав една нова година само јас бев дома, а моите го имаа викнато чоекот, и му отворив у некоја трета фаза на пост-нова година... А да и тогаш ми зема 3000ки, да е жив и здрав.
Ова е на плоштадот, бесплатно може да се гледа натпреварот. Да ти кажам едвај чекам да играат Хрватска за конечно да сретнам балканци. Во Лајпциг има се, само балканци многу слабо, а за македонец освен една фамилија од Битола, други не сме запознале оти ги нема, по другите градови се напикани. Како и да е, се радувам и јас за Хрватска и тоа што ќе се соберат еееееееее осеќам ќе има атмосфера да се забутаме со маж ми меѓу хрвативе у публика